Stilul vestimentar şi zodia I

1 46392 original jpg jpeg

Poate nu ştiai, dar preferinţele vestimentare ale fiecărei persoane depind de zodie sau de ascendent.

Berbec– adorăculoarea roşie,cele mai noi creaţii şi le place să iasă în evidenţă. Dacălucrează în lumea afacerilor,sunt întotdeauna impecabil îmbrăcaţi. Pentru căorganul dominant este capul,Berbecii au o adevărată colecţie de pălării,eşarfe şi bentiţe. Dacă un bărbat din zodia Berbecului începe să chelească,atunci mai degrabă se va rade în cap decât să ascundă chelia cu şuviţe meşteşugitrăsucite.

Taur-iubeşte hainele confortabile. Compleurile dein,bumbacul fin şi mătaseasuntfavoritele. Nativilor din Taur le plac hainele de calitate,dar vor să lecumpere de la solduri. Preferă culorile neutre şi tonurile de pământ,pentru căeste un semn de pământ. Organul dominant este gâtul,astfel că Taurii vor purtalanţuri de aur,cravate şi eşarfe.

Gemeni– Personalitatea duală a Gemenilor se oglineşte în şifonierul plin cu hainepentru toate ocaziile. Gemenii iubesc culorile şi stilul tineresc. Se simt lafel de bine în jeansi şi tricou sau într-o rochie de seară. Organul dominant –mâinile,astfel că brăţările şi inelele sunt accesoriile preferate. Nativii dinGemeni au o slăbiciune pentru genţi.

-

poartă haine drăguţe,vintage,în culoripastelate. Adoră albul,perlele şi argintul. Atât bărbaţii,cât şi femeile dinRac preferă să poarte haine din flanel,catifea reiată şi frotir.

Leu– Adorăluxul! Dulapurile sunt pline de haine scumpe şi bijuterii din aur. Vei găsisatin,mătase,animal print,haine de firmă,mult roşu şi auriu. Pentru Lei,hainele sunt o modalitate de a ieşi în evidenţă.

–nativii acestei zodii acordă o deosebită importanţă detaliilor,arată tottimpul ca scoşi din cutie,chiar şi când poartă ţinute casual. Culoareapreferată este albastru.

Nu le plachainele ţipătoare,prea strâmte sau demodate. De obicei,hainele şi accesoriilese asortează perfect.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg