STUDIU Care este cel mai popular fel de mâncare din lume. Pe ce loc se situează burgerii şi cartofii prăjiţi

1 alimente jpg jpeg

Printre criteriile pe care le avem când ne alegem viitoarea destinaţie de vacanţă se află şi mâncarea din zona respectivă. Pentru că multe persoane sunt reticente să încerce noi alimente, patronii restaurantelor introduc în meniul lor şi mâncăruri cunoscute. Eşti curios să descoperi care este cel mai popular fel de mâncare din lume? Se află în majoritatea meniurilor!

Pentru a putea afla care sunt cele mai răspândite alimente de pe glob, cercetătorii unui studiu, realizat de „Radical Storage‟, au analizat datele a peste 500.000 de restaurante, aflate în cele mai vizitate 50 de oraşe din lume. În urma datelor, specialiştii au reuşit să descopere care sunt aceste feluri de mâncare şi apoi au făcut un clasament, în funcţie de popularitate. Iată care sunt felurile de mâncare cărora oamenii nu le pot rezista, chiar şi atunci când se află departe de casă!

Pe locul 5 în clasament se află preparatele din bucătăria spaniolă. Mâncarea din Spania este delicioasă şi foarte variată. În gastronomia spaniolă poţi găsi: fructe de mare, Paella sau mezeluri specifice. Apreciat este şi vinul spaniol, cunoscutul Sangria.

Citeşte şi: Cele mai ciudate legi americane despre mâncare. Ce amendă primeşti dacă-i cumperi cuiva o pizza din Louisiana? 

Citeşte şi: STUDIU Românii îşi exprimă afecţiunea faţă de cei dragi prin mâncare. Cine găteşte mai bine: femeile sau bărbaţii? 

Pe locul 4 în clasament se situează preparatele din bucătăria americană. Mai exact, burgerii şi cartofii prăjiţi, alimente foarte populare, care pot fi gătite în diferite feluri.

  • Ştiai că…în Londra poţi găsi restaurante cu peste 123 de bucătării diferite? 

Care este cel mai popular preparat culinar din lume

Locul 3 în clasament este ocupat de preparatele japoneze, precum: sushi, peştele crud şi orezul dulce.

Preparatele mediteraneene, unele dintre cele mai sănătoase feluri de mâncare ale lumii, se află în acest clasament pe locul al doilea. Bucătăria mediteraneană conţine alimente precum: ulei de măsline, peşte, iaurt, pui, legume şi fructe.

Bucătăria italiană este cea mai populară din lume, în topul celor mai vizitate 50 de oraşe. În ceea ce priveşte felul de mâncare cel mai comandat din lume, pizza se află pe primul loc, învingând fructele de mare de pe locul al doilea şi friptura de pe locul al treilea.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg