STUDIU Care este cel mai popular fel de mâncare din lume. Pe ce loc se situează burgerii şi cartofii prăjiţi

1 alimente jpg jpeg

Printre criteriile pe care le avem când ne alegem viitoarea destinaţie de vacanţă se află şi mâncarea din zona respectivă. Pentru că multe persoane sunt reticente să încerce noi alimente, patronii restaurantelor introduc în meniul lor şi mâncăruri cunoscute. Eşti curios să descoperi care este cel mai popular fel de mâncare din lume? Se află în majoritatea meniurilor!

Pentru a putea afla care sunt cele mai răspândite alimente de pe glob, cercetătorii unui studiu, realizat de „Radical Storage‟, au analizat datele a peste 500.000 de restaurante, aflate în cele mai vizitate 50 de oraşe din lume. În urma datelor, specialiştii au reuşit să descopere care sunt aceste feluri de mâncare şi apoi au făcut un clasament, în funcţie de popularitate. Iată care sunt felurile de mâncare cărora oamenii nu le pot rezista, chiar şi atunci când se află departe de casă!

Pe locul 5 în clasament se află preparatele din bucătăria spaniolă. Mâncarea din Spania este delicioasă şi foarte variată. În gastronomia spaniolă poţi găsi: fructe de mare, Paella sau mezeluri specifice. Apreciat este şi vinul spaniol, cunoscutul Sangria.

Citeşte şi: Cele mai ciudate legi americane despre mâncare. Ce amendă primeşti dacă-i cumperi cuiva o pizza din Louisiana? 

Citeşte şi: STUDIU Românii îşi exprimă afecţiunea faţă de cei dragi prin mâncare. Cine găteşte mai bine: femeile sau bărbaţii? 

Pe locul 4 în clasament se situează preparatele din bucătăria americană. Mai exact, burgerii şi cartofii prăjiţi, alimente foarte populare, care pot fi gătite în diferite feluri.

  • Ştiai că…în Londra poţi găsi restaurante cu peste 123 de bucătării diferite? 

Care este cel mai popular preparat culinar din lume

Locul 3 în clasament este ocupat de preparatele japoneze, precum: sushi, peştele crud şi orezul dulce.

Preparatele mediteraneene, unele dintre cele mai sănătoase feluri de mâncare ale lumii, se află în acest clasament pe locul al doilea. Bucătăria mediteraneană conţine alimente precum: ulei de măsline, peşte, iaurt, pui, legume şi fructe.

Bucătăria italiană este cea mai populară din lume, în topul celor mai vizitate 50 de oraşe. În ceea ce priveşte felul de mâncare cel mai comandat din lume, pizza se află pe primul loc, învingând fructele de mare de pe locul al doilea şi friptura de pe locul al treilea.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg