Superstiţii despre nuntă

1 shutterstock 468774323 jpg jpeg

Unele mirese cred că superstiţiile nu sunt altceva decât nişte născociri care nu au legătură cu realitatea. Dar nu toate. Sunt şi doamne şi domnişoare care îşi pregătesc nunta ţinând cont cu religiozitate de vorbele din popor.

Fără nuntă în luna mai!

Lăsând la o parte pandemia de Covid-19, care ţi-ar da voie doar la vreo cinci invitaţi sau la o nuntă virtuală, căsătoria în această lună nu este recomandată nici de... gura lumii. Se zice că că nu este bine să te căsătoreşti în mai, deoarece căsnicia nu va rezista în timp. De asemenea, evită să te logodeşti într-o zi de marţi, miercuri sau vineri. Cele care aleg aceste zile, vor avea parte de pagubă pe parcursul căsniciei lor.

Nu schimba aurul!

Când veţi putea, în sfârşit, să faceţi nuntă, ai grijă ca tu şi mirele să purtaţi verghete la fel. Dacă acestea sunt din aur diferit - se mai întâmplă - mirii nu vor avea o căsnicie de durată. De exemplu, nu este bine ca unul dintre voi să aibă verghetă din aur alb, iar celălalt din aur galben. Această contradicţie în alegeri înseamnă că cei doi sunt diferiţi şi că nu au şanse să aibă un viitor împreună.

Probează doar rochia!

O altă veche credinţă este că, atunci când alege rochia, mireasa nu trebuie să o probeze în acelaşi timp cu voalul. În caz contrar, va fi nefericită în căsătorie. Tot ghinion este considerată şi întâlnirea a două mirese, fiecare în drum spre biserică. Iar dacă mireasa scapă buchetul de flori în timpul slujbei religioase, va divorţa în scurt timp după cununie.

E şi de bine!

Există şi superstiţii care vestesc norocul şi fericirea mirilor. Spre exemplu, se spune că atunci când mirii întâlnesc, în drum spre biserică, o broască sau o pisică neagră, acesta este un semn de noroc. Iar dacă mireasa îl hrăneşte pe mire în timpul petrecerii de nuntă, înseamnă că vor mânca toată viaţa împreună. Se mai spune şi că, dacă mireasa plânge în timpul nunţii, aceste lacrimi vor fi ultimele, iar căsnicia ei va fi una liniştită şi armonioasă.

Angajează croitoreasă!

În vremuri de demult, când nu existau creatori de modă şi magazine pentru mirese, unele fete îşi croiau singure rochia de mireasă. Cele pricepute mai fac, uneori, şi astăzi acest lucru. Dar nu e bine! Deşi există femei care preferă să îşi croiască singure rochia pentru nuntă, dorind să îi confere unicitate, se spune că acest lucru îi va aduce miresi ghinion şi va avea multe probleme în căsnicie. De asemenea, dacă mireasă poartă perle la nuntă, va avea parte de multe lacrimi de suferinţă de-a lungul căsniciei ei. Deşi perlele sunt considerate bijuterii care aduc noroc persoanei care le poartă, acestea trebuie evitate în ziua nunţii.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg