Talismane norocoase pe care să le porţi zilnic

1 75706 original jpg jpeg

Dacă eşti o fire superstiţioasă şi nu pleci din casă până nu porţi ceva roşu cu tine, atunci vei fi surprinsă să afli care sunt cele mai în vogă talismane norocoase, pe care le poţi purta zi de zi. Inspiră-te din următoarele idei şi vezi ce ţi se potriveşte.

Inelul cu trifoi cu patru foi

il fullxfull 175375285 jpg jpeg

Se crede că în Irlanda cresc cei mai mulţi trifoi cu patru foi, de aici şi expresia de noroc irlandez. Dacă eşti adepta acestui tip de talisman, poartă-l pe un inel auriu, care e de ceva vreme în tendinţe. Se spune că el a fost descoperit de Sfântul Patrick, patronul poporului irlandez şi dacă îl porţi zi de zi, îţi va aduce noroc şi prosperitate.

Elefantul de argint

elefant jpeg jpeg

Cu siguranţă te vei îndrăgosti pe loc de o brăţară cu elefant de argint, o figurină pe cât de copilăroasă, pe atât de şic. Figurina Feng Shui este aducătoare de noroc, îţi sporeşte capacităţile intuitive şi îţi conferă o stare de bine. O poţi purta zi de zi, la ţinute atât elegante, cât şi casual.

Ochiul magic

il fullxfull 1216137541 ocku jpg jpeg

Un pandantiv cu ochiul magic va atrage toate privirile şi te va feri de deochi. Potrivit culturii turceşti, ochiul magic îţi purifică sufletul şi veghează asupra ta, oriunde ai fi. Este un talisman puternic, în nuanţe de albastru, care simbolizează măreţia şi infintul.

Buburuza colorată

buburuza jpg jpeg

Dacă ai o brăţară preferată şi nu vrei să renunţi la ea, adaugă-i un talisman în formă de buburuză, care se crede că este potrivită pentru a încerca să atragi dragostea de partea ta. Se spune că buburuza simbolizează iubirea şi fericirea, motiv pentru care nu ar strica să o porţi cât mai des. Poate îţi vei găsi jumătatea mai repede decât crezi.

Pisica norocoasă

pi8sica jpg jpeg

Îţi plac la nebunie pisicile? E un motiv suficient pentru a le purta cu tine tot timpul. Dacă eşti o fire jovială şi vrei să împrumuţi din energia şi versatilitatea pisicilor, alege un talisman norocos, pe care să îl porţi pe un lănţişor. Va da un aer proaspăt ţinutei tale şi cu ajutorul său vei atrage atenţia de îndată.

Şarpele, un simbol controversat

sarpe jpg jpeg

Deşi se spune că şarpele este simbolul răului şi are puteri malefice, dacă ai un caracter puternic şi combativ, alege să porţi cu încreere un talisman în forma acestei reptile. Îl poţi înfăşura în jurul gâtului şi se potriveşte atât cu o rochie elegantă, de seară, cât şi cu un tricou pe timp de zi. În trecut, şarpele era considerat un simbol al înţelepciunii deoarece îl ajută pe om să se cunoască mai bine şi să persevereze.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!