Trucul la care recurge Regina Elisabeta a II-a pentru a evita să fie otrăvită. Aşa indică bucătarului ce doreşte!

1 95742409 814845839004028 249756379171684472 n jpg jpeg

Regina Marii Britanii are cele mai stricte protocoale pentru a se proteja de orice pericol, inclusiv de o eventuală otrăvire.

Cunoscută pentru găzduirea unor banchete mari la Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a II-a participă şi la cine oficiale în întreaga lume, unde are un risc mare de a fi otrăvită. Personalul regal are totuşi un truc ingenios pentru a preveni acest lucru. Personalul Palatului monitorizează în permanenţă mesele care sunt servite la Palatul Buckingham. Desigur, acordă o atenţie specială celor consumate de regină.

Ce truc simplu foloseşte personalul Reginei Angliei

Un documentar numit „Secretele bucătăriei regale”, a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a nu a primit niciodată un anumit platou. „După ce totul este aranjat, se alege la întâmplare una dintre farfurii pentru a fi servită Majestăţii Sale. Deci, dacă cineva ar vrea să-l otrăvească pe monarh, ar trebui să otrăvească toată mâncarea de pe platou şi pe toţi invitaţii" a explicat comentatorul regal Emily Andrews. Cu toate că se alege exact felul pe care se ştie că îl vrea Regina, Majestatea sa Regală poate alege orice doreşte de pe platou.

Regina are un cod pentru a informa bucătarii regali ce vrea să mănânce

Bucătarul regal Darren McGrady a explicat că reginei i se oferă meniuri. „Bucătarul face meniuri pe trei zile şi asta oferă suficient timp pentru a obţine toate produsele şi a le pregăti. Când meniul ajunge la Regină, ea taie felurile de mâncare pe care nu le doreşte. Dacă va ieşi să ia cina, va tăia întreaga pagină, iar dacă vine un musafir, va pune doi sau trei, aşa că ştim că se distrează”, a explicat el.

Citeşte şi:

De ce mănâncă Regina Angliei bananele cu furculiţa. Detalii inedite de la chef Darren McGrady

Bucătarul a dezvăluit că regina este destul de pretenţioasă şi că evită o mulţime de feluri de mâncare şi ingrediente. A explicat că usturoiul este interzis şi există o anumită cantitate de ceapă pe care o poate folosi. De asemenea, urmează o dietă strictă pentru a rămâne sănătoasă, ceea ce i-a permis să fie cel mai longeviv monarh. Îi place să ia mese simple, dar îşi permite să se răsfeţe din când în când.