Tu ştii ce cristal ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

1 74505 original jpg jpeg

Pietrele preţioase sunt geme cu suflet şi energie, ce îţi pot influenţa starea de spirit. Nu oricine poate să simtă puterea lor, iar orfevrierii care le faţetează şi le vând ştiu asta cel mai bine. Dacă ţi s-a întâmplat să simţi puterea unei pietre, află că nu oricare ţi se potriveşte.

Citrin

Această piatră se potriveşte de minune nativilor Berbec,Gemeni,Rac,Leu şi Balanţă. Este o gemă foarte puternică,ce te scapă de energii negative şi te ajută să îţi limpezeşti mintea. În plus,ea este utilă persoanelor care au anumite temeri sau fobii deoarece conferă un plus de curaj şi te ajută să treci peste orice obstacol. Dacă îl porţi constant,citrinul aduce lumină şi optimism în viaţa ta.

Granat

Este o piatră destinată nativilor Leu,Fecioară,Capricorn şi Vărsător. Poate fi considerată o amuletă protectoare deoarece absoarbe emoţiile negative şi te apără de deochi. Este foarte bună pentru calmare şi autostăpânire şi poartă cu sine prosperitate şi bucuria plăcerilor vieţii. Granatul este o piatră norocoasă,pe care dacă o vei purta,îţi va îndeplini,cu siguranţă,orice dorinţă.

Cianit

Nativii Berbec,Taur,Balanţă şi Peşti trebuie să aibă la îndemână o piatră precum cianitul deoarece se pot conecta cu ea într-o clipă şi îi vor simţi din plin vibraţiile. Este o gemă vindecătoare,cu efecte curative în special în ceea ce priveşte migrenele. Dacă o vei purta,îţi va da o energie foarte bună,putere de muncă şi concentrare şi înţelepciune. Se spune despre cianit că ajută creierul să stabilească anumite conexiuni extrasenzoriale şi te poate face să auzi ce gândesc cei din jurul tău.

Obsidian

Este o piatră numai pentru nativii din Scorpion. Energia din această gemă de culoare neagră îţi dă posibilitatea să renaşti din punct de vedere psihic,să te cureţi de negativitate şi să te înalţi spiritual. Se spune că în trecut obsidianul reuşea să spargă orice vrajă. Dacă nu eşti născut în zodia Scorpion,nu încerca să porţi obsidian deoarece îţi poate crea mari probleme de sănătate.

Citeşte şi Ce amuletă îţi poartă noroc şi te scapă de deochi

Opal

Este o piatră perfectă pentru zodia Rac deoarece are puterea de a stimula creativitateaşi puterea de control a nativilor. De asemenea,piatra dă o energie pozitivă şi o stare de bine atunci când e purtată. În unele zone din lume,este considerată o piatră a norocului,o piatră karmică şi protectoare.

Ametist

Ametistul este una dintre cele mai cunoscute pietre semipreţioase din lume,fiind considerată o piatră papală. Aduce noroc nativilor Fecioară,Scorpion,Săgetător,Capricorn,Vărsător şi Peşti. Are puterea de a influenţa gândurile şi trăirile unei persoane şi îndeamnă întotdeauna la meditaţie. Este foarte bună atunci când îţi foloseşti intuiţia.

Citeşte şi Ce puteri nebănuite are autosugestia

Sursă foto https://trends.jewelry/most-expensive-stones/Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg