Vise erotice? Se întâmplă tuturor!

1 74403 original jpg jpeg

„Filmul” viselor erotice este generos când vine vorba de scenarii: o noapte pasională cu fostul iubit, flirt cu colegi de serviciu... Iar detaliile acestor „escapade” nocturne nu se opresc aici. Oare ce se ascunde în spatele lor?

70% din oameni au constant vise erotice,iar o mare parte dintre femei susţin că au avut chiar orgasm ca urmare a acestora. Cele mai multe dintre întâmplările de pe tărâmul viselor apar în perioada de dinaintea menstruaţiei,pe durata ovulaţiei,dar şi în timpul sarcinii. Nu trebuie să-ţi fie ruşine de ceea ce visezi,deoarece mesajele din aceste scenarii n-au nicio legătură cu sexul. Ele ascund lucruri complet „nevinovate” despre tot ce te frământă.

Îl visezi pe fostul? E semn de nostalgie!

Te visezi în tandreţuri alături de fostul iubit,chiar dacă a trecut mult timp de când v-aţi despărţit? Multe persoane cred că ar trebui să reia vechea idilă sau că mai au încă sentimente pentru persoana respectivă. Lucrurile nu stau aşa.

Se poate întâmpla ca doar ideea acestei relaţii,aşa cum era ea la un moment dat,să-ţi lipsească şi nu omul care ţi-a fost alături. În plus,poate a rămas ceva nerezolvat între voi şi simţi nevoia să clarificaţi lucrurile. Nu în ultimul rând,este posibil să retrăieşti o anumită emoţie pe care o simţeai în acea perioadă.

Îţi visezi colegii? E vorba de rutină...

Visele erotice alături de colegii de muncă sau de prieteni sunt foarte des întâlnite. În cele mai multe dintre cazuri,acestea sunt un semn clar că-ţi lipseşte adrenalina şi că ai nevoie să-ţi revitalizezi stilul de viaţă.

Fanteziile îţi aduc în vedere faptul că ai intrat într-o rutină îngrijorătoare,atât la serviciu,cât şi în timpul liber şi că tinzi să oferi un alt mers al lucrurilor evenimentelor din viaţa ta. N-ar strica să ţii cont de ele...

Aspiraţiile se împlinesc noaptea...

Dacă,spre exemplu,visezi că faci dragoste cu un necunoscut,atunci ai anumite nevoi şi dorinţe pe care nu eşti pregătit să le mărturiseşti în realitate. De teamă că nu eşti capabilă să le faci reale sau din cauza mediului neprietenos,preferi să ţii pentru tine aceste aspiraţii şi să te resemnezi. Dar ele te „bântuie” pe tărâmul viselor şi iau forme neobişnuite,astfel încât să-ţi dea un semn de alarmă.

Rolurile noi aduc nemulţumiri reale

Visele erotice pot să te surprindă în roluri pe care nu ai îndrăzni să le joci în realitate. Poziţii sexuale noi,cătuşe,locuri publice,haine sumare şi foarte sexy-toate aceste elemente din vis îţi arată că în realitate relaţia de cuplu te nemulţumeşte şi că ai anumite aşteptări din partea soţului care nu-ţi sunt satisfăcute. De asemenea,pot fi un semn că vrei să deţii din când în când controlul în ceea ce priveşte relaţia de cuplu sau că nu ai destul de multă încredere în tine,astfel încât să exprimi ceea ce-ţi doreşti cu adevărat.

În tandreţuri cu o celebritate?

Să visezi că faci dragoste cu o femeie e o fantezie a sexului frumos foarte răspândită. Dar stai liniştită! Asta nu înseamnă că ai alte orientări sexuale. Dimpotrivă,este vorba despre faptul că apreciezi calităţile persoanei respective şi că în cele mai adânci unghere ale sufletului chiar ţi-ai dori să fii ca ea. Dacă te trezeşti după o noapte pasională alături de o celebritate,este semn că te simţi neglijată de partener sau că-ţi petreci prea mult timp făcând lucruri care nu-ţi plac.

Dacă visele erotice conţin experienţe traumatizante trăite în realitate şi acestea se repetă frecvent,mergi la un specialist psiholog.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg