De unde vin dezamăgirile în dragoste, în funcţie de zodie. Taurii şi Racii, cei mai sensibili în iubire

1 zodii dezamagiri in dragoste jpg jpeg

Potrivit horoscopului, unii nativi au o sensibilitate aparte, iar personalitatea lor îi va determina adesea să nu ia cele mai inspirate decizii pe plan personal. Cele mai predispuse zodii la a avea dezamăgiri repetate în dragoste sunt Taur şi Rac, tocmai din princina caracterului lor vulnerabil.

Berbec

Nu au încredere în forţele lor, aşa că de cele mai multe ori, nativii Berbec reuşesc cu greu să se implice într-o relaţie. Vor avea multe dezamăgiri în dragoste, mai ales din cauza comportamentului dificil, relatează romaniatv.net.

Taur

Taurii vor avea parte de foarte multe dezamăgiri în dragoste de-a lungul vieţii. Sunt foarte sensibili şi visează cu ochii deschişi la o dragoste că în poveşti. Se ataşează prea repede de persoanele din viaţă lor şi din această cauza ajung să sufere cel mai mult.

Gemeni

Gemenii sunt destul de insensibili atunci când vine vorba de planul sentimental. Ei preferă să-şi pună propriile interese pe primul plan şi nu sunt dispuşi să facă mari sacrificii pentru persoană alături de care împart aşternuturile. Au tendinţa de a înşela cu uşurinţă şi nu înţeleg sacrificiul făcut în numele iubirii.

Citeşte şi: Cei din zodia Capricorn îşi serbează acum zilele de naştere! Horoscop 2020 complet pentru ei

Rac

Că şi Taurii, Racii sunt foarte sensibili şi îşi vor petrece întreagă viaţă căutând iubirea ideală. Ei visează cu ochii deschişi la iubiri că în poveşti şi nu sunt adepţii iubirilor trecătoare. Vor avea parte de numeroase dezamăgiri în dragoste, tocmai din cauza că sunt prea sensibili.

Leu

Puternici şi orgolioşi de fel, Leii nu îşi vor exprimă sentimentele aşa uşor. Se ataşează foarte greu de persoanele din viaţă lor şi nu concep ideea de a suferi din dragoste. Cu toate acestea, nu sunt complet lipsiţi de sentimente şi este posibil să aibă şi ei parte de câteva dezamăgiri în dragoste. Partea bună este că aceşti nativi îşi revin foarte uşor după o despărţire.

Fecioara

Fecioarele par adesea lipsite de sentimente. Deşi sunt foarte deschise şi comunicative, ele nu concep ideea unei iubiri că în poveşti. Totul este foarte simplu în viziunea lor: au nevoie de un partener alături de care să clădească o familie, să-şi facă un rost în viaţă şi să aibă stabilitate din punct de vedere financiar. Fecioarele nu au parte de dezamăgiri în dragoste.

Balanţă

Deşi au o viaţă echilibrată, Balanţele nu stau foarte bine la capitolul dragoste. În prima parte a vieţii sunt lipsite de sentimente şi au tendinţa să nu ia în serios persoanele care îşi doresc o relaţie cu ele. Ulterior, însă, ele vor pune mai mult preţ pe sentimente şi îşi vor dori o experienţă unică. Sunt ferite de probleme în dragoste şi sunt şanse foarte mici să aibă parte de dezamăgiri.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali, iar dragostea este foarte importantă pentru ei. Cu toate acestea, ei pun preţ şi pe sentimente şi din această cauza au şanse foarte mari să fie dezamăgiţi în dragoste.

În momentul în care consideră că şi-au găsit perechea sunt capabili să facă sacrificii, ceea ce înseamnă că trădarea nu va fi decât o lovitură foarte dureroasă pentru ei.

Citeşte şi: 7 trăsături de caracter care te fac să iubeşti Leii. Zodia Leu, zodia succesului

Săgetător

Sagetatorii sunt foarte practici: ştiu foarte bine ce vor de la viaţă şi nu vor permite unei iubiri de moment să le stea în cale.

Cu toate acestea, ei au nevoie de o persoană stabilă în viaţă lor, care să-i ajute să-şi atingă mai uşor scopurile şi alături de care să clădească un viitor lipsit de griji. Sunt şanse să aibă parte de dezamăgiri în dragoste, însă îşi vor reveni foarte uşor.

Capricorn

Capricornii sunt familişti convinşi şi au nevoie de o persoană în care să aibă încredere. Devotamentul şi sinceritatea sunt principalele calităţi pe care le caută la persoană iubita, iar din această cauza au şanse să fie dezamăgiţi în dragoste.

Deşi în prima parte a vieţii vor suferi destul de mult, aceşti nativi vor reuşi să se pună pe picioare şi să-şi întemeieze familia mult visată.

Vărsător

Varsatorii sunt foarte veseli şi mereu puşi pe distracţie. Ei nu concep să fie supăraţi, iar relaţiile serioase nu-i caracterizează.

Sunt şanse foarte mici să aibă parte de dezamăgiri în dragoste. Mai degrabă, ei vor provoca suferinţe altor persoane. După 30 de ani, însă, ei se vor aşeza la casă lor.

Peşti

Peştii au cele mai mari şanse să aibă parte de dezamăgiri în dragoste. Sensibili de fel, ei vor caută o persoană care să-i înţeleagă şi alături de care să-şi petreacă tot restul vieţii.

Deşi se deschid foarte greu la începutul unei relaţii, pe măsură ce trece timpul aceştia reuşesc să dezvolte sentimente puternice faţă de persoană iubita şi vor ajunge să nu mai conceapă viaţă altfel.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg