Destinul impresionant al mamei lui Elon Musk. Ce i-a povestit în direct unei jurnaliste din Rusia?

15 maye musk model jpg jpeg

Maye Musk, în vârstă de 72 de ani, este supermodel, dietetician şi scrie cărţi de dezvoltare personală. Şi-a părăsit soţul după nouă ani de căsnicie, pentru că era agresiv, educându-şi singură cei trei copii. Recent, Maye i-a povestit unei jurnaliste din Rusia despre viaţa ei de mamă, despre violenţa domestică, dar şi cum a ajuns pe coperta revistelor de modă.

Numele Iui Elon Mask a fost recent pe toate paginile principale ale ziarelor. Fondatorul şi CEO-ul Tesla şi SpaceX a creat senzaţie în lumea ştiiţifică prin lansarea cu succes a capsulei Crew Dragon, cu doi astronauţi la bord, către Staţia Spaţială Internaţională.

Mama lui Musk este şi ea mereu în atenţia publicului, fiind un model de succes la vârsta de 72 de ani. Despre fiul ei, dar şi despre momentele dificile din viaţa ei, Maye Musk povesteşte într-un interviu online acordat jurnalistei ruse Irina Shikhman.

maye interviu jpg jpeg

Recent, cartea lui Maye Musk ,,Woman Makes a Plan: Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success” a fost tradusă în limba rusă. A fost un prilej pentru jurnalista Irina Shikhman să o provoace la o discuţie sinceră pe doamna Musk. Inregistrarea a fost postată ulterior pe canalul ei de youtube. Iată câteva dintre cele mai interesante fragmente din interviu:

Despre hobby-urile fiului său Elon şi emoţiile de la lansarea rachetei

,,Când a vândut PayPal, Elon mi-a spus: Nu ştiu ce să fac, să mă ocup de rachete, maşini electrice sau de energia solară. Iar eu i-am răspuns: alege un lucru. Dar el nu m-a ascultat.” (râde)

,,Am mers cu toată familia în Florida, la punctul de control al misiunii şi apoi totul a fost amânat din cauza vremii. Eram nerăbdători şi emoţionaţi, dar a trebuit să aşteptăm. Patru zile mai târziu, totul s-a reluat şi de aceasta dată a fost pur şi simplu uimitor. Cu toţii suntem foarte mândri de Elon. Apoi am sărbătorit momentul la o cină. Am fost atât de încântaţi, a fost o zi minunată.”

new dragon maye musk jpg jpeg
maey musk outfit jpg jpeg

Despre scopurile copiilor ei

,,Copiii mei au făcut întotdeauna lucruri care aduc beneficii oamenilor. Chiar şi atunci când nu le reuşea ceva, eu mă bucuram pentru că ei încercau să facă un lucru bun. Fiecare din copiii mei are o misiune. Elon, spre exemplu, vrea să salveze lumea cu ajutorul maşinilor electrice.”

,,Kimbal deschide restaurante după principiul ,, de la fermă direct pe masă”, sprijinind astfel fermierii. Tosca este producător de film. Înainte a lucrat la câteva filme în care femeile erau abuzate sau torturate, însă ea a spus: „Gata, este suficient pentru mine, de acum în colo voi face filme romantice, bazate pe bestselleruri romantice”.

maye musk familie jpg jpeg

Despre căsătoria nereuşită

,,Nu-l văzusem de doi ani (Errol Musk-fostul soţ), pentru că familia mea ne-a interzis să ne vedem din cauza agresivităţii lui, deşi atunci când ne-am întâlnit nu m-a bătut, a fost doar brutal cu toată lumea. M-am mutat în Cape Town să studiez, iar el a venit la mine, de la mii de km distanţă, cu un inel pentru a mă cere în căsătorie. I-am spus că nu mă voi căsători cu el şi nu voi purta acest inel, dar el a insistat să-l păstrez."

,,Şi iată că el se întoarce la părinţii mei şi îi minte că eu am fost de acord. Au organizat totul împreună, au trimis invitaţii. Iar eu primesc o telegramă: „Felicitări, data nunţii tale este 20 septembrie.”

,,Nu-mi venea să cred, nu eram de acord! Am cheltuit bani ca să-l sun pe Errol, iar el mi-a spus că se va schimba şi că este supărat pentru că l-am refuzat. M-am simţit foarte singură, iar el a profitat de această slăbiciune. M-am întors la părinţii mei cu două săptămâni înainte de nuntă şi mi-am dat seama că el nu se schimbase.”

Mai citeşte şi: Gestul incredibil pe care îl fac fanii pentru Harry şi Meghan Markle

maye musk 1 jpg jpeg

,,În acel moment, nu puteam să le spun părinţilor că nu vreau să mă mărit, când deja toate cadourile erau cumpărate, iar oaspeţii invitaţi. Aşa că m-am consolat cu gândul că nu poate fi totul chiar atât de rău. Aşa am născut trei copii fantastici! Dar, cu prima ocazie, după nouă ani, am fugit.”

Maye Musk despre violenţa domestică

,,Îmi amintesc cum m-a lovit pentru prima dată. Era prima zi din luna de miere. El mi-a ordonat să despachetez bagajele şi să-i pregătesc ceva de mâncare, iar eu l-am întrebat dacă vrea să mă ajute. Atunci m-a  lovit şi mi-a spus: „Trebuie să-ţi ştii locul şi să faci ceea ce zic eu”.

,,După luna de miere, m-am întors însărcinată şi plină de vânătăi, dar n-am putut să le povestesc părinţilor, pentru că mi-ar fi spus: De ce te-ai măritat cu el?”

Maye mărturiseşte că nu a avut parte de noroc în dragoste. Ea le dă un sfat acelor femei care nu au curajul să spună ,,nu”.

,,Răbdăm prea mult, ne întâlnim cu nişte laşi. Mai bine să fii singură decât într-o astfel de relaţie. Aceasta nu înseamnă că cineva nu trebuie să încerce să fie fericit, căsătoria poate fi frumoasă - sora mea geamănă, de exemplu, este fericită în căsătorie. Dar eu nu am avut noroc. Astăzi, însă, mă bucur că nu depind de nimeni şi că în fiecare zi mă simt bine.”

Mai citeşte şi: Elon Musk s-a ţinut de cuvânt. A intrat în peştera din Thailanda ca să-i salveze pe captivi

maye musk book jpg jpeg

A pozat nud la 69 de ani

Prima mea şedinţă foto nud a fost pentru Time Magazine şi mi-a fost greu să mă decid, nu eram obişnuită cu nuditatea. Kimbal şi Tosca m-au convins. Ei mi-au spus aşa: Doar este Time Magazine, totul va fi bine!”. La şedinţa foto nu a putut să intre nimeni, la machiaj au fost doar femei.

maye musk time jpg jpeg

Fotografie din 1969 de la primul concurs de frumuseţe a lui Maye Musk, când a câştigat Miss Vaal Queen. În acelaşi an a obţinut şi diploma de licenţă în Ştiinţe.

maye musk tanara jpg jpeg

Mai citeşte şi: Moment bizar în timpul călătoriei în spaţiu. Cei doi astronauţi americani nu s-au aşteptat la asta

Sursă foto: Instagram/ @mayemusk



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg