3 culori la modă în această toamnă

1 76897 original jpg jpeg

După un anotimp călduros, în care te-ai răsfăţat în rochii şi bluze vaporoase, în nuanţe de pastel sau în imprimeuri cât mai vesele, a sosit momentul să faci trecerea la culorile de toamnă!

Institutul Pantone, cel care analizează şi decide care va fi culoarea fiecărui sezon, a selectat nuanţele care sunt în trend toamna aceasta.

Albastru-indigo

JACHETA YAVA BLEUMARIN 2 800x1200h jpg jpeg

Albastrul-indigo este în topul tendinţelor, fiind o nuanţă rece, care calmează ochii în acelaşi timp şi se potriveşte de minune cu zilele din ce în ce mai reci ale toamnei care bate la uşă. Această nuanţă reprezintă echilibrul perfect între albastru marinăresc şi vibrantul albastru cobalt. În acelaşi timp, îţi oferă un sentiment de încredere şi o anumită doză de mister. Fie că optezi să te îmbraci monocrom sau să asortezi albastrul la o culoare mai veselă, prezenţa ta cu siguranţă nu va trece neobservată.

Galben-muştar

galben mustar jpg jpeg

Galbenul muştar nu este în topul listei noastre de preferinţe, însă este o culoare uşor de asortat, care se potriveşte atât persoanelor mai tinere, cât şi celor mai în vârstă. Pentru a pune în evidenţă această nuanţă, combin-o cu alte piese vestimentare de culoare albastră sau roşie.

„Galben-muştar este una dintre culorile care nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba toamna aceasta. Este o culoare vibrantă, care va aduce o notă de exotism oricărei ţinute. Nu trebuie să fie soare ca să poţi purta culori vesele,ci ele vor fi sursa zâmbetului tău în zilele ploioase. În plus, poţi sparge monocromia cu câteva accesorii negre, cum ar fi o eşarfă sau o curea lată”, precizează Luminiţa Staicu, designer hermosa.

Negru

rochie neagra jpg jpeg

Banalul negru nu va ieşi niciodată din tendinţe. Fie că îl porţi ziua sau seara, nu vei putea da niciodată greş cu faimoasa „little black dress”. Când vremea începe să se răcească, alegem cu precădere nuanţele închise, poate şi pentru că oferă o senzaţie de căldură.

Credite foto: www.urban-echo.co.uk; www.pinterest.com; www.hermosa.roRecente

Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg