3 tendinţe de necontestat

1 70165 original jpg jpeg

De pe podium, în stradă! Află care sunt principalele tendinţe în materie de beauty şi cum să le aplici în viaţa de zi cu zi, pentru ca machiajul şi părul tău să arate impecabil, în conformitate cu moda acestui sezon!

Ruj roşu,cocuri neglijente şi nelipsitele cozi din machiajul ochilor. Sunt trei tendinţe incontestabile ale acestei primăveri,uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Rujul roşu,cu aspect lăcuit

Pentru buze,nuanţele de roşu rămân în top,dar rujurile mate au fost înlocuite de produsele strălucitoare. Aplică o bază pe buzele perfect hidratate şi continuă cu un ruj cu textură satinată. Foloseşte o pensulă,pentru a obţine un contur precis. Adaugă o tuşă strălucitoare,folosind un gloss într-o nuanţă intensă de roşu. Rezultat:o culoare densă şi strălucitoare. Completează make-up-ul cu un blush fraish şi cu un contur discret al ochilor.

Cocuri neglijente

Un coc lejer este uşor de făcut şi de purtat,deci nu ezita să adopţi această tendinţă! Aplică spumă pentru volum pe fiecare şuviţă de păr,apoi strânge-l într-un coc neglijent. Lasă libere câteva şuviţe şi aplică un fixativ uşor.

Ochi de pisică

Este cel mai căutat make-up al sezonului,care avantajează pe oricine. Începe prin a-ţi pregăti tenul,folosind o bază de machiaj şi un anticearcăn. Aplică fond de ten mat şi o pudră,chiar şi pe pleoape. Apoi,trasează o linie neagră la baza genelor,de la mijlocul pleoapei,spre exterior,depăşind colţul extern al ochilor şi trasând o linie fină,ascendentăRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg