30 de zile de festival într-un mall din capitală

1 75366 original jpg jpeg

Vara aceasta ai 30 de zile de festival chiar în Băneasa Shopping City, începând din iunie şi până la finalul lunii iulie! În cadrul Summer Fest 2017 poţi participa la evenimente diverse, de la seri cu muzică bună asigurată de cei mai cool DJ şi serii de filme speciale, la competiţii sportive gratuite, cu prietenii şi colegii de serviciu. Sună tentant, nu-i aşa?

În perioada 30 iunie - 7 iulie inclusiv, Summer Fest este dedicat competiţiilor sportive, iar tu eşti invitat, desigur! Fie că vei dori să participi la StreetBall 3 la 3 în perioada 30 iunie - 2 iulie împreună cu prietenii tăi, fie că vei vrea să faci cea mai bună echipă cu colegii de serviciu şi să participaţi la competiţia Afterwork Sports în perioada 3-7 iulie, eşti aşteptat oricând.

Ce este StreetBall 3 la 3?

StreetBall 3 la 3 este o competiţie de baschet marca Sport Arena Streetball, la care se pot înscrie toţi iubitorii de baschet, în mod gratuit, aici, începând cu data de 26 iunie. Competiţiile se vor desfăşura în intervalul orar 12:00-22:00, în fiecare zi din perioada 30 iunie - 2 iulie, în Băneasa Shopping City, în spaţiul amenajat special cu terenuri omologate de baschet 3 la 3. Şi pentru că în orice competiţie adevărată câştigătorii sunt premiaţi, cei care vor fi desemnaţi câştigători vor obţine premii oferite de sponsorii competiţiei

Ce este Afterwork Sports?

Afterwork Sports este o competiţie sportivă între companii, organizată în parteneriat cu Federaţia Română de Sport Corporatist, care se va desfăşura în perioada 3-7 iulie la Băneasa Shopping City, în intervalul orar 18:00-22:00. Te poţi înscrie în mod gratuit alături de colegii tăi de la birou, în echipe de minimum 5 concurenţi, maximum 7, printr-un simplu e-mail la office@afcr.eu.

Intră în competiţie alături de colegii tăi la baschet 3 la 3, volei 2 la 2, darts football şi beerpong şi împreună puteţi câştiga premiul cel mare: invitaţii la prima noapte a festivalului NEVERSEA pentru întreaga echipă, cu transport şi consumaţie incluse.

Aşa cum ţi-ai dat seama deja, Summer Fest este despre distracţia şi atmosfera de party îmbinate cu competiţiile sportive cu premii cool. Aşa că te aşteptăm să joci baschet cu prietenii sau colegii de la job, să joci volei sau trăznitele darts football (o împletire între fotbal şi darts cu reguli împrumutate din darts) şi beerpong (o combinaţie dintre jocul de ping pong cu precizia şi plăcerea unei beri reci savurate în zilele caniculare), iar pe 7 iulie vei afla daca echipa ta este cea câştigătoare.

Credit foto: franciza.roRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg