4 greşeli pe care le faci când îţi cumperi haine

1 73613 original jpg jpeg

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să îţi cumperi haine şi acasă să constaţi cu tristeţe că de fapt nu le vei purta niciodată? Te-ai întrebat oare de ce? Poate ai făcut şi tu una dintre cele 4 greşeli vestimentare în momentul în care ţi-ai ales hainele.

Mărimi prea mari sau prea mici

Alege întodeauna mărimea potrivită corpului tău. Hainele prea mari vor da senzaţia de haine împrumutate,cu excepţia celor care au un croi mai lejer,însă sunt tot măsura ta. Acelea au un croi special,care se aşează frumos pe corp. O mărime prea mică la haine nu este deloc flatantă,în special dacă te lupţi cu câtevakilograme în plus.Cel mai bine:trişează şi maschează!

Cumperi din impuls

Febra reducerilor sau tendinţele nou apărute pe piaţă te fac să vrei să mergi la cumpărături des,însă fără a ţine cont de ceea ce te reprezintă cu adevărat. Cumperi din impuls,în funcţie de tendinţe şi constaţi în timp că nimic din ce ai în dulap nu arată cine eşti.

Nu ai un stil al tău

Cumperi haine neţinând cont de personalitatea ta. Nu e suficient să ai haine frumoase şi atât. Construieşte-ţi un stil al tău şi de fiecare dată când mergi la cumpărături,ţine cont de elementele pe care le deţii deja în garderobă. Alege piesele clasice,care nu se demodează niciodată:sacoul negru,nelipsita rochie neagră,o pereche de pantaloni frumoasă,elegantă şi o pereche de blugi,fusta stilou,2-3 cămăşi albe şi tricouri fără imprimeu. Pe scurt,haine de bun gust,cât mai simple,ca să le poţi combina în cât mai multe variante.

Mergi doar în mall-uri

Hainele inedite,pe care cu siguranţă nu le vei mai întâlni pe stradă şi la alte câteva zeci de persoane,nu le găseşti în mall,le găseşti în magazinele second-hand sau în outlet-uri. Acolo sunt piese unicat,la preţuri extrem de prietenoase cu buzunarul tău.