5 paşi pentru a-ţi influenţa pozitiv destinul

simeon stalpnicul png

Destinul este prestabilit în linii mari, însă acesta poate fi modelat. Îl putem modela atât de puternic, încât putem transforma destinul avut la naştere, prin alegerile pe care le facem în timpul vieţii noastre.

De exemplu,ne alegem destinul şi în funcţie de scopurile pe care ni le propunem,dar şi în funcţie de calea pe care o alegem pentru a realiza acele scopuri,de conjuncturile pe care vrem să le atragem şi de oamenii pe care ne dorim să îi întâlnim.

Care sunt cei mai buni paşi pentru schimbarea destinului?

1. Evaluează-ţi calităţile şi defectele. Cere şi ajutorul apropiaţilor,pentru că s-arputea să nu fii total obiectivă. Aşa că ei îţi pot da o mână de ajutor. În această nouă lumină,vezi ce poţi realiza cu adevărat. 

2.Crede în schimbare! Porneşti la drum gândindu-te că nu vei reuşi? Dacă visele alese de tine pentru a le îndeplini sunt realiste,vei putea să le pui în practică,chiar dacă va fi nevoie de mult timp,hotărâre şi de perseverenţă.

3. Fii curajoasă!  Îndrăzneşte să gândeşti „Ce-ar fi dacă...”. În acest moment,nu există limite. Pune totul pe hârtie. Scrie şi lucrurile bune din viaţa ta şi concentrează-te asupra lor. Fii recunoscătoare pentru ele. Această atitudine atrage alte evenimente frumoase.

4. Fii îngăduitoare cu tine! Nu te aştepta ca lucrurile să se schimbe peste noapte! O atitudine pozitivă asupra vieţii,precum şi un stil de viaţă sănătos pot duce la efecte benefice pe termen lung asupra vieţii tale.

5. Informează-te continuu.Ia în calcul toate oportunităţile pe care le ai. Dacă,de exemplu,vrei să evoluezi profesional,află ce cursuri ai putea să faci. Poate se organizează chiar în compania unde lucrezi şi ai putea să te înscrii la ele. Dacă vrei să slăbeşti,află cele mai bune diete sau programe de exerciţii care se aplică în cazul tău.

Mulţi şi-au pus întrebarea dacă alegerea făcută a fost corectă,dacă ar fi putut să facă altfel în cazul unei nereuşite. Cum îţi dai seama care sunt scopurile şi alegerile corecte pentru viaţa ta şi care sunt cele greşite? Ce te face cu adevărat fericit? Astrologia te poate ajuta să te lămureşti,dar numai omul decide ce face cu viaţa lui. Şi pentru că până la intrarea în 2017 nu mai este mult,cunoscutul astrolog va vorbi şi despre hotărârile cele mai importante pentru anul viitor – indicate de Saturn în Săgetător. Toate răspunsurile vor fi oferite în cadrul unui seminar gratuit cu tema ”Alegerile de destin”,susţinut de astrologul Camelia Pătrăşcanu,ce va avea loc la Sun Plaza,sâmbătă,22 octombrie,ora 12:00. Înscrierile se fac online,completând formularul de aici:http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg