5 secrete din stilul vestimentar italian

1 73691 original jpg jpeg

Păstrarea eleganţei atemporale este foarte vizibilă în rândul femeilor din Italia, care-şi aleg cu uşurinţă ţinutele. Dacă şi tu eşti în căutarea unui look italian cu amestec de modern, clasic, şi stil personalizat, inspiră-te din secretele de stil ale acestora.

Urmează conturul corpului

14f3969e58e3acef4ede87c5578064e8 jpg jpeg

Dacă vrei să adopţi stilul italian,este foarte important să ştii că femeile italiene aleg întotdeauna hainele în funcţie de forma corpului. Ca o regulă,trebuie să alegi articolele vestimentare care urmează conturul corpului. În plus,îmbrăţişează frumuseţea naturală şi accentuează cele mai bune caracteristici ale tale,păstrând în acelaşi timp eleganţa şi feminitatea.

Citeşte şi:Rochia din denim,articolul vestimentar must-have al primăverii

Îmbină stilurile

77435ca9639edd2c5e9f10d4b5460d69 jpg jpeg

Femeile italene ştiu cum să ţină pasul cu tendinţele,dar ele mai ştiu,de asemenea că,unele stiluri nu durează doar o săptămână. Ele arată prin stilul de stradă cine sunt. Îmbină modelele,culorile,imprimeurile şi stilurile şi inspiră-te din mai multe stiluri. Pentru că,fără să vrei,vei fi atrasă de hainele care-ţi plac şi care te fac să te simţi bine.

Joacă-te cu stilurile

eda38bfcfa936eefafdbed1049d665de jpg jpeg

Scopul femeilor din Italia este să iasă în evidenţă prin îmbrăţişarea modei cu bucurie şi într-un mod jucăuş. Poţi actualiza hainele clasice cu accesorii la modă,care pot reflecta personalitatea jucăuşă prin purtarea unor ochelari de soare excentrici şi un rucsac la modă cu o rochie roşie clasică. De asemenea,să nu-ţi fie frică să porţi culori contrastante,articole vestimentare cu modele,volane îndrăzneţe,broderie,sau chiar paiete.

Nu te gândi la perfecţiune

f2d2fe1c9aa8534582ac53ac77bc7e71 jpg jpeg

La femeile din Italia nu există perfecţiune când vine vorba de articolele vestimentare alese în ţinută. Ele poartă exact ceea ce le vine la îndemână,lucru care le permite să fie creative şi autentice. Cu o rochie în stil clasic dar cu detalii excentrice vei arăta că stilul adevărat nu constă în atingerea perfecţiunii. În plus,nu uita că moda este platforma prin care poţi să fii naturală.

Citeşte şi:Poartă cu stil balerinii în această primăvară

Poartă hainele cu încredere

97661292c2a53bcb68a7e0697914864f jpg jpeg

Să fii la modă nu înseamnă doar purtarea hainelor şi a machiajului după ultimele tendinţe. Înseamnă mai mult,şi anume,modul în care te prezinţi sau le prezinţi. Aşadar,îmbracă articolele vestimentare întotdeauna cu stil şi încredere. Femeile italiene dovedesc că iubirea se traduce prin căutarea binelui.

Credite foto:glamradar.comRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!