5 tendinţe ale machiajului de toamnă

1 48008 original jpg jpeg

Peisajul toamnei, presărat cu tonuri ruginii, a inspirat din plin machiajul sezonului. Încearcă-l şi tu pe cel care crezi că te defineşte!

Noi accente pe ochi

Machiajul „smokey eyes” este la mare căutare. Acum renunţăm la clasica combinaţie de negru şi griuri şi folosim tonuri de mov-prună,verde-brad sau gri-albăstrui. Sprâncenele şi buzele sunt estompate cu ajutorul rujurilor,al fardurilor şi al creioanelor,pentru a permite ochilor să iasă în evidenţă.Tuşul revine în modă

Noul sezon anunţă revenirea tuşului. Linia perfect dreaptă,subţire şi ascendentă realizată cu un tuş negru este secondată de o alta,de culoare albă şi mai scurtă.

Pentru a obţine un efect spectaculos,mixează un fard deschis la culoare sau în tonuri pastel cu unul închis la culoare,chiar negru.

Aplică fardul deschis pe pleoapa superioară,iar pe cel închis doar în colţul extern. Trasează o linie de tuş care se îngroaşă înspre colţul extern şi depăşeşte conturul ochiului într-o direcţie ascendentă. Pentru buze,foloseşte un ruj piersică sau ruginiu.

Rujul de buze roşu este foarte feminin şi se adresează tuturor vârstelor,făcând parte dintr-un stil clasic de machiaj,mereu la modă. Aşadar,în această toamnă se poartă buzele cât se poate de roşii. De la roşu aprins,corai şi până la vişiniu,buzele sunt învăluite de nuanţe mate sau lucioase,cu texturi bogate şi diafane.

Cu un aer tomnatic,fardurile în nuanţe de pământ devin tema-cheie în acest sezon. Bejul simplu care conferă aspectul de machiaj natural este şi uşor de realizat,versatil (poţi face uşor trecerea înspre un machiaj de seară pornind de la baza aplicată dimineaţa).

Tendinţele machiajului nude promovează în acest sezon punerea în evidenţă a strălucirii tenului sau culoarea delicată a buzelor. Pentru un machiaj de seară,poţi trasa o linie discretă de contur.

Portocaliul,o culoare potrivită atât blondelor,cât şi roşcatelor sau brunetelor,este alegerea ideală pentru a pune în valoare ochii albaştri,dar îi flatează deopotrivă şi pe cei verzi sau căprui.

Pentru un machiaj de zi,aplică fardul portocaliu simplu,pe toată pleoapa. În cazul machiajului de seară,obţiii efectul ochi de pisică cu ajutorul unui fard complementar (ciocolatiu) şi folosind tonurile reci pentru rujul de buze.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg