7 accesorii pe care trebuie să le ai!

1 67080 original jpg jpeg

Se mai poartă pălăriile? Dar ce ochelari de soare să iau? Mărgele din plastic sau din lemn? Mereu suntem indecise când ne alegem accesoriile.

Vara,mai mult ca niciodată,accesoriile atrag atenţia. Ne îmbrăcăm cât mai lejer,căutând confortul şi încercăm să compensăm cu un colier sofisticat,cu ochelarii de soare de care cu greu ne despărţim,cu pălăria care poate scoate din anonimat orice ţinută. Oare,vara asta,ce s-o mai purta?

Eşarfe pentru păr

Pentru păr,designerii au propus nenumărate modele de accesorii. Bentiţe de toate felurile,agrafe de toate dimensiunile. O noutate a acestei veri sunt eşarfele sau baticele care acoperă părul. E permis orice,atât timp cât te avantajează. Îndrăzneşti să porţi un turban?

Sezonul pălăriilor

Nu doar că te apără de razele unui soare puternic,dar este şi must have-ul sezonului. Pălăria are diferite forme şi diferite dimensiuni,dar preferatele designerilor au fost cele cu boruri largi,care îţi acoperă cât mai mult din faţă. Pălăriile acestei veri au materiale moi,iar culoarea-vedetă este bejul. O tendinţă a verii 2011 este pălăria de paie,purtată nu doar la mare,ci şi în oraş. Pune-ţi la gât un colier preţios,aşa cum recomandă celebra Vivienne Westwood.

Curele duble pentru un look original

Se poartă pe deasupra cămăşilor sau rochiilor şi se răsucesc de două sau de trei ori. Sau pur şi simplu se pun două curele de culori diferite. Rămân în tendinţe cele pe bej. Dar pentru că vara 2011 este una a culorilor tari,alege modele pe verde strident,galben,turcoaz,roşu etc. Nu uita că centurile late au dispărut din tendinţe,vara asta purtăm curele subţiri.

Ochelarii de soare nu trec neobservaţi!

Vei fi în tendinţe atât cu ochelari de soare mici şi rotunzi,cât şi cu ochelari mari şi rotunzi. Ramele din plastic au diferite culori,fie maro sau bej,fie culori stridente. Lentilele sunt mai ales bej,maro sau chiar în nuanţe de galben. O atracţie a acestei veri sunt ochelarii de inspiraţie vintage. Nu uita să-i alegi în funcţie de forma feţei tale. Şi să aibă,într-adevăr,factor de protecţie!

Toate sandalele sunt la modă!

Când priveşti tendinţele propuse de desingneri,ai impresia că toate sandalele sunt la modă. Sandale cu talpă joasă,sandale cutoc cui,sandale cu platformă,sandale să fie! De orice culoare,cu ţinte,lanţuri sau franjuri. O noutate a verii o reprezintă sandalele-bijuterie,cu pietre preţioase. Dar cum costă destul de mult,mai bine mergi la sigur cu o pereche de sandale cu model floral!

Coliere,mărgele,bijuterii

În această vară,alege colierele masive,de orice model! Lanţurile lungi rămân în tendinţe. Nu dai greş nici cu mărgelelele mari,colorate,din plastic sau din lemn. Poartă brăţări supradimensionate,cercei lungi,inele cu pietre mari.

Genţile acestei veri sunt numai culoare!

În vara asta,genţile vor atarge toate privirile,pentru că au culori foarte puternice. Atunci când îţi cumperi o geantă pentru acest sezon,nu va trebui să ţii cont de dimensiuni,ci de imprimeu sau de culoare. Cu cât mai strident,cu atât mai bine,par a spune tendinţele lui 2011. Alege din ele doar ce ţi se potriveşte!

Vezi galerie foto AICIRecente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg