Află „Cât de departe“ poţi merge alături de Holograf!

1 53396 original jpg jpeg

După ce piesa „Cât de departe“ a devenit una dintre cele mai îndrăgite piese româneşti ale anului 2012, băieţii de la Holograf le-au pregătit fanilor o surpriză, oferindu-le două concerte cu acelaşi nume, pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului, pentru promovarea celui mai nou album, „Love Affair“.

Ne bucură enorm succesul piesei! Probabil simplitatea acesteia,a orchestraţiei cât şi sinceritatea textului au făcut ca piesa să ajungă foarte,foarte repede în sufletele oamenilor. E clar că oamenii sunt receptivi la sensibilitate, mai ales când este transmisă în stare pură“,ne-a spus solistul trupei Holograf,Dan Bittman.

Legat de cele două concerte pe care le pregătim,ne dorim să avem săli pline,să simţim că revine la noi în ţară dorinţa de a merge la un spectacol cu bilete,în care cu siguranţă se dovedeşte respectul,atât al artistului faţă de spectator dar şi al spectatorului faţă de cei de pe scenă“,a adăugat Iulian Vrabete,basistul trupei Holograf.

Băieţii declară că satisfacţia cea mai mare pe care le-ar putea-o oferi aceste concerte ar fi să vadă o sală arhiplină cu oameni care pot să fredoneze toate piesele de pe noul lor album,„Love Affair“.

 „Asta ar însemna că munca noastră pentru acest album n-a fost în zadar şi că lumea apreciază piesele noi. Într-o lume în care artiştii nu mai vor să scoată albume,noi ne-am încăpăţânat s-o facem. Aşa am învăţat noi meseria asta“,declara Edy Petroşel,bateristul trupei Holograf.

Întrebaţi ce surprize le-au pregătit fanilor pentru cele două concerte,Iulian Vrabete răspunde: „Aş vrea ca invitatul surpriză să fie electricianul de la Sala Palatului care să ne anunţe că taie curentul,fiindcă,din cauza bisurilor,am depăşit ora închiderii. Probabil că va fi cu noi vechiul nostru coleg,chitaristul Nuţu Olteanu,care nu mai poate fi considerat o surpriză“.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro,în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro,la Casieria Palatului Naţional al Copiilor Bucureşti şi la Casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti,www.myticker.ro,www.rezervariclub.rosi www.eventim.ro.