Ai mărimea XL? Da, poţi purta haine mulate!

1 70591 original jpg jpeg

Cele mai multe rochii maschează curbele, însă unele modele (pe lângă corp) fac o treaba mai bună decât altele. Tu ştii ce ar trebui să alegi atunci când vine vorba de haine mulate?

În primul rând,este important să cunoşti diferenţa dintre hainele „pe lângă corp” şi cele mulate (100%). Pe când cele „pe lângă corp” oferă o siluetă armonioasă,cele exagerat de mulate (strâmte) îţi încorsetează trupul,scoţând la iveală fiecare defect,fiecare colăcel. Este deci important să nu exagerezi cu genul acesta de haine.

Cele mai potrivite rochii pentru femeile pline trebuie să fie musai realizate din ţesături prietenoase,cum ar fi jerseul cu căptuşeală dublă,cele care evidenţiază talia şi cele cu imprimeuri îndrăzneţe,care atrag atenţia.

De asemenea,este important să găseşti rochii care îţi acoperă în totalitate bretelele sutienului. Acesta este un element cheie în construcţia ţinutei tale şi de aceea trebuie să ţi se potrivească întru totul. Un mic secret pentru tine îl reprezintă şi lenjeria intimă din fibre speciale,care îţi remodelează formele,făcându-le astfel să arate bine pe sub orice fel de rochie. Merită investiţia!   

Dacă eşti de părere că jeanşii skinny sunt doar pentru fetele slabe,mai gândeşte-te o dată! Trebuie doar să cauţi cu totul altceva pe eticheta acestora. În loc de „talie joasă”,alege,„talie înaltă” sau „talie medie”. Terminaţia înaltă a jeanşilor tăi,va masca perfect şoldurile proeminente,burtica şi va alungi linia piciorului. De asemenea,buzunarele din spate nu trebuie să fie nici prea mici,dar nici prea mari (rişti astfel să adaugi kg în zona feselor).

Pentru a te menţine suplă şi elegantă nu este suficient să porţi o bluză lărguţă. Încearcă un  blazer cambrat sau un sacou în aceeaşi idee,pentru a te subţia şi înalţa din cap până în picioare. Şi pentru ca lookul tău să fie complet,nu uita de pantofii cu toc! Nu spun că acestea ar trebui să fie foarte înalte,ci doar medii sau chiar mici. Efectul este acelaşi!