Ajută o pisică fără stăpân să-şi găsească familie!

1 71603 original jpg jpeg

Pisicile cuceresc lumea! Pentru a 9-a oară, Camera cu Pisici iese din spaţiul virtual şi vă aşteaptă la evenimentul Sufrageria cu pisici.

Sufrageria cu Pisici vă aşteaptă duminică,23 octombrie 2016,orele 12:00-18:00,la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57). Veţi găsi aici pisici pentru adopţie,prăjituri de casă,sacoşe de pânză şi calendare cu pisici,produse handmade şi tot felul de decoraţiuni pisicoase. De asemenea veţi putea cumpăra articole pisiceşti şi de la standul CATRYOSHKA,care donează Camerei cu Pisici o parte din încasările de la eveniment.

Pisicile vin gata deparazitate,vaccinate,unele sterilizate,iar noi vă ajutăm să găsiţi cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi vă ajutăm cu sfaturi practice privind noii voştri companioni. La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.

Banii strânşi vor ajuta achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă şi la îngrijirea pisicilor care nu-şi vor găsi familii la eveniment. Dacă doriţi,le puteţi aduce şi cadouri pisicilor:hrană,transportoare,jucării sau orice consideraţi ca le-ar face viaţa mai frumoasă până la adopţie.

Mai multe informaţii despre eveniment

.Recente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg