Alexandra Stănescu este Miss World România

1 49410 original jpg jpeg

Cea care va reprezenta România în finala Miss World, de la Londra, are 21 de ani şi este din judeţul Dâmboviţa. Concursul Miss World România s-a desfăşurat la Piteşti, oraşul natal al câştigătoarei de anul trecut.

Timp de 5 ore,30 de participante s-au luptat pentru coroana de Miss World România,într-o competiţie strânsă. Ca de obicei,cea mai spectaculoasă probă a fost cea a costumelor de baie. La final,Alexandra Stănescu (21 de ani) a căştigat mult râvnitul titlu. În curând,ea va pleca la Londra,unde va participa la finala Miss World.

“Toate fetele au fost extrem de frumoase şi deosebite. Urmează Londra,mă voi pregăti cât pot eu de bine şi vă promit că nu vă voi dezamăgi",a declarat Miss World România,potrivit Mediafax.

Alexandra nu a fost singura norocoasă a serii. Delia Ducă a plecat acasă cu titlul de Miss Intercontinental,iar Georgiana Moga a fost desemnată Miss Global.

Aşadar,ştim cine ne va reprezenta pe 6 noiembrie,la cea de-a 61-a ediţie Miss World! Concursul mondial de frumuseţe atrage în fiecare an peste 1 miliard de telespectatori.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg