AMOUAGE - Brandul exclusivist al vedetelor (P)

simeon stalpnicul png

Parfumurile sunt cele mai preţioase esenţe care, ascunse în flacoane construite cu grijă, oferă oamenilor bucurii imense. Probabil, fiecare dintre noi a observat că, zilele îi sunt mai vesele atunci când poartă parfumul preferat, iar pielea vibrează de fericire atunci când i se oferă un strop de esenţă parfumată.

Parfumurile au puterea de a stârni amintiri şi emoţii,reprezentând totodată o componentă principală a identităţii noastre. Aşa  cum o primă apariţie poate cântări mult şi un prim contact olfactiv poate însemna la fel de mult.

Dacă dorim să impresionăm şi să ieşim din anonimat putem opta fără probleme pentru un parfum de nişă. Acestea nu trec niciodată neobservate,individualizând fiecare persoană care le poartă şi,totodată conducându-le către o nouă explorare olfactivă. Tot mai prezente astăzi,parfumurile de nişăreprezintă o categorie aparte din industria produselor de parfumerie,fiind realizate din ingrediente foarte greu de găsit,care sunt adăugate în starea lor naturală. Procesul de fabricare este unul de durată,ce urmează îndeaproape cele mai vechi tradiţii.

Parfumurile de nişă se detaşează cu uşurinţă de mirosul comun al parfumurilor de lux,astfel că,simţind nevoia de a se face remarcaţi,oamenii au început să pună tot mai mare preţ pe această categorie de parfumuri.

Astăzi,parfumurile de nişă s-au poziţionat rapid în mintea consumatorilor care vor să se diferenţieze de mirosurile clasice şi vor să pătrundă într-o nouă poveste a parfumurilor,o poveste dominată de tradiţii şi ingrediente atent selectate. Pentru a vă face o idee despre valoarea pe care o au parfumurile de nişă,vă putem spune că acestea le puteţi găsi doar în magazinele de lux,cele specializate sau în mediul online. Acesta reprezintă un alt aspect care atestă gradul de exclusivism al parfumurilor de nişă.

Amouage – parfumul care a revoluţionat industria de profil

02b0619d3d489c053606ae493b99c757 jpg jpeg

Un brand al parfumurilor de nişă care a câştigat tot mai mult teren astăzi este Amouage. Acesta este renumit la nivel global,fiind axat pe consumatorii care îşi doresc să iasă din anonimat şi să poarte ceva cu totul diferit. Cu elemente originare din Orientul Mijlociu precum lemnul de agar,tămâia,moscul,trandafirul şi condimentele,fiind păstrate în ambalaje realizate manual,parfumurile Amouage revoluţionează lumea clasică a parfumeriei. Din acest motiv,acest exemplare ajung numai în casele celor mai pretenţioşi consumatori de produse de lux,reuşind să le aducă o stare de spirit bună,învăluită cu emoţii şi trăiri intense.

Parfumurile Amouage reprezintă eforturile îndelungate ale maeştrilor parfumieri care au reuşit să îmbine cele mai spectaculoase esenţe. Fiecare flacon de parfum Amouage aduce cu sine o poveste,trezind noi simţuri şi păşind pe meleagurile parfumurilor exclusiviste. Cele mai cunoscute parfumuri ale brandului Amouage sunt:Amouage Epic,Amouage Memoir,Amouage Interlude,Amouage Jubilation XXV,Amouage Gold etc.

Observându-le unicitatea şi explozia intensă de arome,astăzi,cele mai multe vedete optează pentru brandul de nişă Amouage. Printre vedetele care au ales să opteze pentru acest brand se numără Smiley,Alina Puşcaş sau Laura Cosoi. Într-un articol pe blog-ul său personal,Laura Cosoi spunea că brandurile sale preferate în materie de parfumuri sunt Amouage şi Montale. Şi Smiley s-a arătat preocupat pentru brandul de nişă,artistul afirmând într-un interviu acordat revistei Viva că parfumul preferat este al brandului Amouage.

Ca o concluzie asupra celor spuse,Amouage rămâne un brand ales de către cei care îndrăznesc să poarte parfumuri preţioase,ce au puterea de a-i impresiona atât pe purtători,cât şi pe cei care iau contact cu aceştia în viaţa de zi cu zi.