Andi Vasluianu este instructor de sex în filmul „Minte-mă frumos”

1 52354 original jpg jpeg

Odată cu lansarea în cinematografe a comediei „Minte-mă frumos”, Andi Vasluianu revine pe marile ecrane în interpretarea lui Dani, aparent ,,băiatul de la cablu”, în realitate un gigolo pe bani buni cu un zâmbet de milioane.

Cu Andi Vasluianu,Diana Dumitrescu,Marius Damian,Antoaneta Zaharia şi Loredana Groza în rolurile principale,filmul „Minte-mă frumos” va avea premiera cinematografică pe 19 octombrie,fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Secvenţele filmate de Andi Vasluianu în „Minte-mă frumos” sunt unele dintre cele mai amuzante, iar actorul îşi aduce aminte de scena în care trebuia să se dezbrace şi să-şi arate tricoul cu un mesaj foarte clar. 

Pe tricoul meu scria «Sex instructor,first lesson free». Mie,cinstit,asta mi se pare o tâmpenie,eu dacă aş fi femeie şi aş întâlni un bărbat care are asta scris pe piept,m-ar bufni râsul. La Dani e o convenţie care face parte din umorul lui pentru că nu cred că este prost şi că s-ar culca cu toate femeile cu atâta uşurinţă. Este o glumă”,spune Andi Vasluianu.

Pentru Andi Vasluianu implicarea sa în proiectul „Minte-mă frumos” a fost cu atât mai specială cu cât s-a declarat de-a dreptul cucerit de modul de lucru al regizorului Iura Luncaşu.

,,E foarte uşor să lucrezi cu el,pentru că este actor la bază şi înţelege foarte bine ce se întâmplă cu noi. Avem discuţii ca-ntre doi actori. Ştim amândoi foarte bine cum e meseria asta. M-am simţit acasă cu el la treabă.”,declară interpretul rolului principal din comedia „Minte-mă frumos”.

ce1b601c91600ea9c8ffac83c99817b8 jpg jpeg

Scris de Adrian Lustig şi produs de Ducu Ion,filmul „Minte-mă frumos” este o comedie a cărei imagine este semnată de Manu Kadosh,cunoscut pentru colaborările sale în producţii de la Hollywood,darr şi pentru filmul „Modigliani” cu Andy Garcia,filmat în Studiourile MediaPro Pictures.

Din 19 octombrie,comedia romantică„Minte-mă frumos” va putea fi urmărită în premieră în cinematografele Hollywood Multiplex,CinemaPRO,Movieplex,The Light,Grand Cinema Digiplex Băneasa,Glendale Cotroceni,Lotus (Oradea),Cortina (Oradea),Odeon Cineplex (Oradea),Grand Mall (Satu-Mare),Cinema,,Eugen Ionescu” (Slatina),Cityplex (Constanţa si Braşov),Patria (Craiova),Premiera (Ploieşti),Arta (Târgu-Mureş),precum şi în toate cinematografele din reţeaua Cinema City.

bdeab5bb6bc1bd906cead7e87586c33b jpg jpeg


Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg