Arată mai tânără cu 5 sfaturi vestimentare

1 73344 original jpg jpeg

Moda se actualizează mereu şi mereu,dar, la fel ca orice femeie de pe această planetă şi tu vrei să fii în ton cu tot ce se poartă. Dar există câteva reguli pe care trebuie să le iei în considerare pentru că o alegere greşită poate strica întregul look şi chiar te face să arăţi mai în vârstă.

Femeile de orice vârstă trebuie să fie atente la alegerile făcute în timp ce cumpără articole vestimentare sau accesorii.

Iată câteva sfaturi vestimentare de care să ţii cont când alegi articolele vestimentare:Ţine cont de forma corpului

dd975c59e0da35fec5766f2582af8639 jpg jpeg

Optează pentru haine care se potrivesc corpului,dar care să nu fie prea strâmte sau prea largi. Dacă crezi că un tricou sau o rochie are nevoie de unele ajustări,modifică-le. O croială bine făcută pune în evidenţă orice ţinutăşi corp.

Materialul din care este confecţionat articolul vestimentar

Alege hainele confecţionate din ţesuturi subţiri şi modelabile,cum sunt caşmirul,mătasea artificială,lâna sau bumbacul subţire,care se aşează perfect pe corp şi creează iluzia unei siluete bine proporţionată. În schimb,materialele groase te fac să arăţi melancolică. Trebuie acordată atenţie deosebită modului de întreţinere a ţinutelor pentru a le menţine în stare bună.

Citeşte şi:Cămăşile cu broderie,la modă anul acesta

Combinaţia corectă de culori

367faead6e910f600a26a8c4de4374a5 jpg jpeg

Pentru tineri totul este despre a fi îndrăzneţi şi liberi. Încercă să captezi acest lucru în îmbrăcăminte,prin aducerea de elemente contrastante în ţinuta ta. Dacă porţi o rochie în aceeaşi culoare,dă o notă tinerească prin adăugarea unui

într-un ton mai luminos. Cămaşa albă combinată cu o pereche de pantaloni în nuanţe pastelate sau o jachetă de culoare deschisă peste o ţinută de culoare închisă. Culorile mai deschise iluminează pielea feţei şi ascunde toate petele care evidenţiază vârsta.

Cizmele lungi

5146fb765ee42a56ac6aff3e0c762ec1 jpg jpeg

Dacă eşti obişnuită să porţi doar pantofi sport sau cu toc ajungi să te plictiseşti de acelaşi aspect. Pentru a actualiza look-ul optează pentru o pereche de cizme lungi,care transformă instantaneu ţinuta. Stai departe de pantofii mari şi pătrăţoşi şi alege-i pe cei cu forma elegantă. Combină cizmele lungi cu blugi skinny sau fustă şi o să vezi diferenţa.

Citeşte şi:Cum să porţi dresurile corect

Nu subestima bijuteriile

Trebuie să te asiguri că toate accesoriile sunt în armonie unele cu altele şi cu hainele. Alege bijuteriile mici şi finuţe,care adaugă strălucire şi completează ţinuta. În schimb,evită-le pe cele de dimensiuni mari şi late,pentru că atrag atenţia.

Sursă+credite foto:stylepresso.comRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!