Articole vestimentare must-have pentru toamnă

1 76654 original jpg jpeg

Pentru că toamna nu întârzie să apară, tu ar trebui să începi să te pregăteşti. Descoperă care sunt tendinţele de toamnă în anul 2017 pe care le vei putea pune în aplicare încă de la sfârşitul acestei luni. Înainte de a-ţi începe cumpărăturile, aminteşte-ţi că ai nevoie de piese versatile, pe care le poţi folosi în cât mai multe ţinute de zi sau de seară.

Dacă te întrebi cum să te îmbraci pentru a te simţi comod, dar şi pentru a avea o ţinută fashion, aceste articole vestimentare sunt potrivite pentru tine! Luminiţa Staicu, Designer Hermosa, te va ajuta să îţi defineşti stilul vestimentar în această toamnă, care bate la uşă.

Sfidează anotimpul prin imprimeuri vesele

Dacă eşti o femeie independentă, care are încredere în ea, poţi purta ce vrei, când vrei. Acest lucru presupune că imprimeurile pline de viaţă, pe care te-ai obişnuit să le îndrăgeşti pe parcursul verii rămân în continuare la modă şi pot fi incluse cu uşurinţă în ţinute creative de toamnă. Cel mai potrivit element vestimentar pentru acest sezon îl constituie sacoul Ama, care prin imprimeul şi culorile sale, te vor ajuta să ieşi din anonimat în zilele ploioase ce vor urma.

SACOU AMA VERDE 800x1200h jpg jpeg

„Triplul voal imprimat digital, dublat printr-o căptuşeală, se potriveşte perfect oricărui moment al zilei, fie că optezi să îl porţi alături de o fustă office şi o cămaşă albă, în timpul orelor petrecute la birou, fie că îl asortezi cu o pereche de jeanşi şi un top romantic pentru petrecerea de vineri seara. Cu o croială dreaptă, mânecă lungă şi buzunare laterale funcţionale, acest model de sacou se potriveşte oricărui stil vestimentar” , precizează Luminiţa Staicu, designer Hermosa.

Pantalonul office în ţinuta de zi

office jpg jpeg

„Inspiră-te din garderoba masculină şi poarta clasicul pantalon office negru în ţinută de zi cu zi. Îl poţi accesoriza spectaculos cu ochelari de soare cu un design excentric, balerini cu botul ascuţit şi, dacă vrei să faci lucrurile cu adevărat interesante, îl poţi combina alături de o jachetă de piele şi de un tricou simplu de bumbac” , spune Luminiţa.

Păstrează eleganţa

Chiar dacă zilele călduroase încep să se scurgă încet, stilul tău vestimentar trebuie să rămână acelaşi. Dacă eşti adeptă rochiilor elegante, nu este nicio problemă. O dată cu sosirea toamnei, poţi împrumuta de la ea multitudinea de culori pastelate. Rochia este de nelipsit în oricare anotimp!

ROCHIE IANNA MOV 800x1200h jpg jpeg

Chiar dacă dimineţile sunt mai răcoroase, vremea prânzului este foarte plăcută şi poate să te găsească într-o rochie de toamnă cu mânecă trei sferturi sau chiar scurtă. Până şi lungimea rochiei poate să difere de la scurtă, la genunchi şi până la lungimea dorită de tine.

Rochiile de toamnă din colecţia Hermosa au o croială mulată pe corp, printr-un tipar clasic pentru ţinuta bussines, ţinând cont de eleganţa şi feminitatea fiecărei persoane care o poartă.

:



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg