Articolele vestimentare must-have ale verii

1 75146 original jpg jpeg

Vara se poartă articolele vestimentare de culori deschise şi pastelate. Şi cea care-şi spune cuvântul în ţinutele noastre este creativitatea. Pentru că, este foarte important să ştii să combini culorile şi ţesăturile hainelor.

În funcţie de tendinţe,sunt articole vestimentare care devin populare şi care se regăsesc în garderoba fiecărei femei. Însă pentru inspiraţie,iată câteva dintre culorile,stilurile şi modelele-cheie din sezonul estival. Adaugă aceste haine must-have în colecţia ta!

Ce modele se poartă vara aceasta

În această vară se poartă foarte mult articolele vestimentare cu imprimeuri,cu dungi şi cele cu model floral,ele fiind ideale pentru temperaturile ridicate de afară. Incluzându-le în garderobă şi făcând cele mai potrivite combinaţii,vei reuşi să-ţi faci ţinute frumoase cu articole simple.Cel mai popular model care a apărut în toate colecţiile din acest an este cel cu dungi. Ne este oferită o varietate-de la dungi clasice la ceva mai distinct-creând un efect vizual deosebit. În plus,pot fi combinate cu uşurinţă cu alte articole vestimentare.

Un alt model considerat must-have vara asta este amprenta florală atemporală. O apariţie obişnuită,dar care este mereu diferită şi esenţială pentru orice colecţie de vară. Flori mici sau mari,ele strălucesc în ansamblu. O nouă abordare pentru acest sezon include imprimeurile tropicale,cu amprentele verzi de frunze,care sunt din ce în ce mai populare.

fa283c95628a711f87781e672fa7bbaa jpg png

Culorile vedete ale verii

Fiecare vară vine cu o mulţime de noi nuanţe. Deseori strălucitoare şi îndrăzneţe,aceste culori persistă în următoarele trei luni cel puţin. În acest sezon,o mare influenţă o are galbenul,care cuprinde o gamă de nuanţe care se potrivesc oricărui ton de piele.

asortarea pantofilor cu rochia jpeg

De la galben-auriu la galben muştar,este culoarea care ”strigă” după soare şi bucurie. În plus,se mai poartă verdele deschis şi până la kaki,verdele continuând să fie fermecător,amintindu-ne de natură.

Sezonul cald este perioada în care purtăm mai mult rochiţe şi fuste,pantaloni scurţi şi tricouri,renunţând la jeanşi,pantaloni şi bluze. Articolul esenţial şi care trebuie să se regăsească în colecţia ta de vară este rochia maxi.

e3013850a3b0391b5a9b90f2c1b5ad9c jpg png

Alege rochiile în culori îndrăzneţe şi cu model floral. Cea cu design clasic, atemporal, este ideală pentru serile de vară, când pleci în

sau pentru petreceri în grădină ori la piscină.

Ia în considerare aceste tendinţe, şi vei în mereu la modă!Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg