Blugii pe care trebuie să-i ai în şifonier şi cum să-i porţi

1 73871 original jpg jpeg

Piese de bază în garderobă, blugii se găsesc într-o gamă variată în magazine. De la cei cu talia joasă şi strâmţi pe picior până la cei foarte evazaţi, ai de unde alege!

Blugii evazaţi

La modă în anii `70,blugii evazaţi sunt iarăşi în tendinţe. În funcţie de stilul care te caracterizează,poţi să-i porţi cu o pereche de pantofi cu talpa joasă,fie cu toc mediu şi gros.  Dacă eşti mică de înălţime,când te îmbraci cu astfel de pantaloni,poartă pune-ţi tocuri.

Blugii skinny

Preferaţii femeilor cu talia trasă ca prin inel,cei skinnyse numără printre blugii cei mai purtaţi,de câteva sezoane. Se găsesc în nuanţe dintre cele mai diverse şi merg cu aproape  orice:de la tricouri până la pulovere. Pentru a obţine o ţinută echilibrată din punct de vedere vizual,când te îmbraci cu blugi skinny,încalţă-te cu cizme şi botine,perfecte pentru vremea de afară.

Blugii boyfriend

Dacă vrei să obţii o ţinută casual,alege o pereche de blugi boyfriend. Mizează pe o pereche care stă confortabil pe şolduri şi largi pe picior. Evită blugii conici,deoarece aceştia vor atrage atenţia asupra taliei şi a coapselor.

Blugii superelastici

Femeile foarte active şi cele care trebuie să facă multe drumuri într-o zi,ar trebui să ia în considerare blugii din material elastic,care stau foarte strâns pe picioare. Un mare avantaj al acestor blugi este că subţiază şi modelează burta,coapsele şi şezutul,dând formă picioarelor.

Blugii cu tăieturi

La modă în anii 1960,blugiidin denim prespălat,cu aspect foarte uzat şi cu tăieturi sunt acum la mare căutare. Poartă-i cu cizme şi botine,iar când vrei să adopţi o ţinută casual,încalţă pantofi sport.

Blugii drepţi

Din denim,cu o croială lejeră,cu talie normală– aceştia sunt blugii drepţi. Poartă-i cu pantofi cu talpă joasă şi un pulover larg în timpul săptămânii şi cu tocuri şi o bluză elegantă seara,în weekend.

Blugii cu tivul îndoit

Confecţionaţi parţial din bumbac,blugii drepţi sunt adesea rigizi la atingere. Pot fi combinaţi cu bluze cu mâneca lungă şi pantofi cu şireţuri. Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg