Câştigă o invitaţie dublă la filmul "Nut Job 2: Goana după alune"

1 76621 original jpg jpeg

„Goana după alune 2“, un film realizat atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, poate fi văzut începând din 25 august, în toate cinematografele din România. Participă la concursul organizat de ClickPentruFemei şi poţi câştiga o invitaţie dublă la acest film.

Câştigătorii invitaţiilor la film sunt Tibi Ivascu şi Roxana Mirela.

După ce au dat lovitura la magazinul cu alune, veveriţa Surly, Buddy, Andy şi celelalte vieţuitoare din Liberty Park se văd acum ameninţate de planurile primarului, care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, animalele trebuie să ia rapid măsuri.

Cum participi?

Răspunde la întrebarea de concurs printr-un comentariu lăsat mai jos şi poţi câştiga 2 invitaţii la NUT JOB 2: GOANA DUPĂ ALUNE, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Personajul principal din seria Nut Job este o veveriţă cu abilităţi de lider. Care este numele său?

a) Surly

b) Buddy

c) Andy

Răspunde la această întrebare în perioada 30 august-3 septembrie şi poţi câştiga invitaţia dublă la film în urma tragerii la sorţi.

afis Nuts jpg jpeg

Din 25 august, veveriţa Surly, şoricelul Buddy şi prietenii lor blănoşi îşi unesc forţele şi îşi dau seama că nimic nu e imposibil când lucrezi în echipă. Mergi la cinema să vezi animaţia NUT JOB 2: GOANA DUPĂ ALUNE, dublată în limba română de CRBL, Adelina Pestriţu şi mulţi alţii. NUT JOB 2: GOANA DUPĂ ALUNE, animaţie distribuită de Vertical Entertainment. Din 25 august numai la cinema.Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg