Ce culoare porţi azi? Nuanţe care îmbunătăţesc starea de spirit

1 72961 original jpg jpeg

Probabil ai simţit de multe ori cum o simplă haină ţi-a schimbat complet starea de spirit, doar că aici nu vorbim de articolul vestimentar în sine, ci de culoarea lui. Ştii ce influenţă au nuanţele asupra aurei tale şi cum anumite tonuri îţi pot influenţa reuşita sau eşecul zilei?

Albastru

Îţi place albastrul? Acest lucru nu este neapărat un lucru rău. Albastrul este cunoscut sub numele de culoarea păcii,o alegere pe care o faci atunci când vrei linişte sufletească. Relaxează-te,uită-te la albastrul cerului şi respiră adânc. Dacă ai o zi grea la birou,alege un accesoriu într-o nuanţă strălucitoare,cum ar fi o eşarfă roşie,pentru a adăuga putere la albastrul bluzei sau a fustei pe care deja ai selectat-o.

Roşu

Roşul radiant te ajută să întorci capete,să te simţi plină de energie. Roşul contribuie la creşterea stimaeide sine şi a încrederii în propriile puteri,atunci când aura ta este întunecată. Dacă porţi rareori această nuanţă îndrăzneaţă,dar vrei să te simţi încrezătoare,începe prin a alege o simplă pereche de pantofi roşii,sau doar o cămaşă,mai degrabă,decât direct o rochie sau un costum întreg.

Verde

Te simţi mai aproape de natură şi mai relaxată atunci când porţi verde. Este o alegere bună pentru week-end,când vrei să te relaxezi,sau pentru zilele aglomerate de la serviciu-  când ai nevoie de o oază de linişte înr-un adevărat haos. Alege o nuanţă care să se potrivească tenului tău. Există verde şi verde... unele tonuri nu merg purtate în nicio situaţie.

Portocaliu

Vei fi cu siguranţă în centrul atenţiei,dacă porţi un costum portocaliu. Dacă asta îţi doreşti,atunci ce mai aştepţi? În cazul în care nu te gândeai tocmai la asta,foloseşte doar mici accesorii în această nuanţă. Te vei simţi mai pregătită să faci faţă provocărilor.

Citeşte şi:Broşa de păr,accesoriu la modă în 2017

Violet

Nu oricine se simte în stare să poarte această culoare. Totuşi,violetul este pentru oamenii creativi,pentru cei care vor să emane încredere,putere,dar şi pentru cei care au calităţi de lider.

Cum să combini culorile

Doreşti să te relaxezi şi în acelaşi timp să emani încredere? Combină articole vestimentareîn nuanţe de vişiniu şi roşu cu galben. Vrei să fii împăcată cu tine însăţi şi calmă? Optează pentru albastru şi verde. Şi,dacă nu ai chef decât de distracţie,alege portocaliu şi chiar ceva accesorii aurii.

Citeşte şi:Cinci motive pentru care să spui la revedere hainelor vechi



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg