Ce culori au unghiile în vara asta?

1 69808 original jpg jpeg

Să ţii cont de modă până în vârful unghiilor. Asta ar putea însemna să combini nuanţe în tendinţe, să jonglezi cu oje mate, fosforescente sau încărcate de sclipiciul ăla pentru care au făcut o obsesie divele de la Hollywood.

Lacul de unghii pare un detaliu lipsit de importanţă. Dar poate că ai văzut şi tu cât de repede îţi schimbă starea o manichiură nouă,ca şi cum tristeţea s-ar acoperi măcar un pic de nuanţa de pe unghii. Atitudinea e alta atunci când porţi un lac incolor şi alta când ai ales oja neagră.Iar tendinţele se împrospătează de la an la an,chiar şi în materie de oje. Privind o femeie,manichiura pare un detaliu,dar cât de mult contează! Degeaba a îmbrăcat blugii ideali şi cămaşa din cea mai nouă coleţie a brandului preferat,dacă oja...Mda,oja e un detaliu şi detaliile fac diferenţa. Pentru că moda nu se reduce la haine,machiajul şi manichiura ţin tot de tendinţe şi,de cele mai multe ori,ele se întrepătrund cu ţinutele de pe podiumuri,fiind ca o imagine la scară redusă a acestora. Nu mai rămâne decât să răspundem la întrebarea:care sunt tendinţele pentru unghii în vara asta?

Nud. Tendinţă preluată din make-up.Tonurile nud rămân la modă şi în materie de lacuri de unghii,ca şi în make-up. Simplitatea acestei tendinţe se asociază cu eleganţa. În plus,sunt nuanţe pe care le poţi purta oriunde,pe o piele albă sau bronzată.

Rozul luminosse poartă şi în această vară,ca în toate verile,pentru că vine foarte bine în combinaţie cu bronzul pielii. Nu e marea tendinţă a sezonului,dar e o culoare corectă,pentru orice ocazie. A se evita nuanţele sidefate!

Albastrul,revelaţia primăverii.Albastrul a devenit,în această primăvară,culoarea-vedetă în saloanele de înfrumuseţare,la mesele manichiuristelor. Cele mai căutate nuanţe sunt albastrul pal şi albastrul electric.

Se poartă violet!Nuanţele de mov sunt o altă tendinţă pentru unghii în vara asta. Că e violet pal,mov închis,culoarea lavandei,mov să fie! O astfel de manichiură e ideală pentru atunci când îmbraci o rochie lungă şi vaporoasă.

Noul gri şi vechiul negru.De data asta,n-o să mai spunem „griul e noul negru”. Ci griul e o tendinţă nouă pentru lacul de unghii,iar negrul e tendinţa veche,care rămâne. Griurile sunt strălucitoare,prăfuite sau metalice. Negrul e aşa cum îl ştii şi se poartă numai pe unghii tăiate (indiferent de ce vezi pe podiumuri,regulile din artă nu merg întotdeauna şi pe stradă!).

Roşu cald.Roşul nu va dispărea niciodată din tendinţe. În vara asta,alege pentru unghii nuanţele calde,apropiate de orange,care s-au purtat şi vara trecută. Sunt ideale pentru zi. Pentru seară,cea mai potrivită e o ojă închisă,oja bordeaux.

Unghii aurii.Este una dintre principalele tendinţe ale verii. Nu toată lumea are curajul s-o adopte,dar nimic nu pune mai mult în evidenţă bronzul pielii. Nuanţa aminteşte de luxul modei exclusiviste şi nu e recomandat să afişezi o astfel de manichiură când porţi un tricou de bumbac. Auriul e o nuanţă cu pretenţii.

Nuanţe neon şi oje cu sclipici.Din vara lui 2010,păstrăm nuanţele fosforescente pe unghii,verde sau roz. Nuanţele neon sunt potrvite ţinutelor colorate de vară. Priveşte-le ca pe încă un accesoriu colorat al ţinutei tale. Porţi ceasul colorat,inelul cu piatra multicoloră şi unghiile colorate. Poţi alege o ojă diferită pentru fiecare unghie. Şi dacă am păstrat o tendinţă din vara trecută,şi 2011 a venit cu o noutate. E vorba de lacul de unghii cu sclipici,pentru care vedetele de la Hollywood au făcut o obsesie. În cazul lui,culoarea prea puţin contează,sclipici să fie! O astfel de ojă îţi dă impresia că,de fapt,porţi o bijuterie sofisticată.

Vezi galerie foto AICIRecente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg