Ce filme şi emisiuni noi vezi toamna asta

1 66112 original jpg jpeg

Toamna aceasta, eşti răsfăţată de televiziuni cu emisiuni şi filme noi. Îţi propunem trei dintre cele mai noi producţii pe care le poţi vedea la TV.

TLC te invită să urmăreşti un nou serial inspirat din viaţa unor medici de succes,"Private Practice",un spin-off al celebrului serial „Anatomia lui Grey”,cu Kate Walsh în rolul Dr. Addison Forbes Montgomery,un excelent chirurg neonatolog.

După ce îşi dă seama că nu mai poate rămâne la spitalul Seattle Grace,Addison îşi face bagajele şi pleacă spre Santa Monica pentru a începe o nouă viaţă. Aici se întâlneşte cu doi prieteni şi foşti colegi de Medicină,proaspăt divorţaţi-Naomi (Audra McDonald) şi Sam (Taye Diggs) – alături de care începe să lucreze la clinica lor particulară.

Serialul creat de Shonda Rhimes este produs de ABC Television Studio,iar povestea a fost prima dată difuzată ca un episod din “Anatomia lui Grey”.

În cel de-al treilea sezon,Violet supravieţuieşte problemei din sezonul al doilea şi i-l încredinţează lui Pete pe bebeluşul lor Lucas. Addison şi Sam devin foarte apropiaţi,însă decid să nu devină un cuplu,fiindcă nu vor s-o facă să sufere pe Naomi. Charlotte şi Cooper se despart,iar Dell o pierde pe Heather într-o explozie care e la un pas de a o ucide şi pe Betsey.

Addison şi Pete devin un cuplu,iar Addison se apropie de Lucas – ceea ce o determină pe Violet să-l vrea înapoi şi să meargă până acolo încât să-l târască pe Pete în tribunal pentru a primi amândoi custodia asupra copilului.

Sheldon începe să se îndrăgostească de Charlotte după ce se culcă cu ea. Fiica lui Sam şi Naomi,Maya,rămâne însărcinată şi se căsătoreşte cu tatăl copilului ei,Dink. Soseşte în oraş sora lui Derek Shepard,Dr. Amelia Shepard.

În episodul final al sezonului,Addison şi Sam ajung în sfârşit împreună,iar Charlotte şi Cooper se logodesc,spre disperarea lui Sheldon.

Urmăreşte noile aventuri ale lui Addison,în fiecare sâmbată şi duminică,de la ora 22.00,pe TLC.

83128ab85d0679064161aefc4d221d50 jpg jpeg

Începe miniseria HBO „Mildred Pierce”!

Din 5 septembrie,HBO prezintă în premieră miniseria originală „Mildred Pierce”,nominalizată la 21 premii EMMY®2011,printre care „Cea mai bună miniserie sau film TV” şi „Cea mai bună actriţă într-o miniserie sau film TV” (Kate Winslet).

Miniseria dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941,care spune povestea unei femei independente,proaspăt divorţată,ce se străduieşte să-şi facă un viitor pentru sine şi familia ei în timpul Marii Depresiuni.

Miniseria regizată de Todd Haynes e produsă de Killer Films şi John Wells Productions pe baza romanului omonim semnat de James M. Cain. Scenariul a fost scris de Todd Haynes şi Jon Raymond,iar filmul e produs de Haynes,Pamela Koffler,Christine Vachon,John Wells şi Ilene S. Landress.

„Filmul explorează criza prin intermediul clasei de mijloc şi a problemelor acesteia:mândria,statutul social,efortul depus pentru a păstra acest statut”,explică regizorul Todd Haynes. „Totul seamănă foarte mult cu chinurile prin care trece astăzi lumea”.

„Din nu ştiu ce motiv m-am gândit la Kate Winslet încă de când am citit cartea” îşi aminteşte Haynes. „N-o cunoscusem niciodată pe Kate. Nu mai lucrasem cu ea. Şi cât am citit,nu mi-am putut-o scoate din cap. Mi s-a părut că e singura actriţă capabilă să joace acest rol. Când am scris scenariul,Kate a devenit un soi de forţă creatoare”.

Actriţa declară:„Todd este un mister. Modifică tot timpul totul,face mereu ceva diferit,îşi surprinde mereu publicul şi îşi asumă riscuri. Am simţit că modul lui de a gândi şi de a face lucrurile merge mână în mână cu modul meu de a gândi şi de a face lucrurile – ne asumăm riscuri şi nu refuzăm confruntările”.

HBO România va difuza miniseria „Mildred Pierce”,în premieră,din 5 septembrie,şi o poţi urmări în fiecare luni,începând cu ora 20:00.

825826b92119e087c8604732178c189e jpg jpeg

Fabrica de reţete,o nouă emisiune la TV Paprika

Odată cu începutul toamnei,vei fi invitată la „Fabrica de reţete”,o emisiune culinară cu Antonio Passarelli şi Cristi Sora,care îşi asumă rolurile de gazde.

Cunoscut şi îndrăgit de public,Antonio Passarelli va pregăti în stilul caracteristic reţete gustoase,sănătoase şi uşor de făcut. La fel va proceda şi Cristi Sora,un bucătar spontan şi experimentat care a lucrat cu personalităţi precum Jamie Oliver şi vedeta de televiziune Michael Moore,un renumit specialist culinar.

În fiecare emisiune,unul din cei doi bucătari vor găti împreună cu câte un invitat din rândul vedetelor. Marius Popa,Daniela Nane,Silviu Biriş,Roxana Iliescu,Tora Vasilescu,Magda Catone şi Crina Matei vor încerca să-şi pună în valoare talentul în ale gătitului.

Difuzată din 5 septembrie,de luni până vineri,de la orele 10.00 şi 10.30,emisiunea se anunţă a fi un adevărat show culinar.

Noua producţie TV Paprika va continua în fiecare weekend,din 11 septembrie,de la ora 14.00,cu „Fabrica de reţete extra”,în care divertismentul şi gastronomia vor face echipa perfectă. Aici îl vei putea urmări pe bucătarul Cristi Sora călătorind în mai multe regiuni ale ţării,pentru a descoperi mâncăruri noi şi pentru a se familiariza cu modul lor de preparare,specific zonei din care provin.

b29b039f94b9384c41c2d62f0e170a38 jpg jpeg


Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg