Ce-i de văzut astăzi la televizor?

1 49010 original jpg jpeg

Cauţi un film bun sau o emisiune interesantă pentru a te relaxa în seara asta? În cele ce urmează găseşti câteva propuneri care s-ar putea să te intereseze!

Începând de azi,26 iulie,începe seria a 3-a a serialului „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău”,la TV Paprika.

Cine este cel mai bun bucătar? Dar cel mai rău? Alegerea îţi aparţine. În această nouă serie a emisiunii „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău”îi poţi urmări pe Janella Purcell şi pe Adrian Richardson.

Cei doi îţi vor prezenta stilurile lor de a pregăti mâncarea într-o manieră un pic... neobişnuită.

Atât Adrian cât şi Janella sunt adevăraţi maeştri ai gastronomiei. Dar oare care bucate vor fi mai mult pe placul tău?

Să fie mâncarea sănătoasă a Janellei,care va da şi sfaturi pe măsură sau mâncarea plină de colesterol a lui Adrian care arată atât de apetisant?

Ambii bucătari sunt adepţii zicalei „mâncăm pentru a trăi” şi nu invers,dar aceasta nu schimbă cu nimic opiniile lor despre mâncare şi nici felul în care o pregătesc.

Din 26 iulie,de luni până vineri,îi poţi vedea în acţiune de la ora 21.00,la TV Paprika.

Dacă ai poftă de o comedie,te invit să vezi filmul „Miss Agent Secret 2:Înarmată şi seducătoare”,la Pro TV,de la ora 20.30.  

Agenta FBI Gracie Hart (Sandra Bullock),cea care a distrus planurile împotriva concursului Miss SUA şi a participat la acesta sub acoperire,a devenit în urma acestui eveniment un adevărat star. Gracie s-a transformat într-o persoană publică,iar FBI-ul încearcă să profite de notorietatea ei ca să genereze o campanie de PR pozitivă pentru Birou. Noua sa parteneră,Sam Fuller (Regina King),o agentă dură şi foarte ambiţioasă,nu este deloc impresionată de Grace,ba chiar este prima care observă că Hart s-a transformat într-o Barbie a FBI-ului. În ciuda diferenţelor care apar între ele,cele două colaborează foarte bine când câştigătoarea concursului Miss USA,Cheryl Frazier (Heather Burns),şi prezentatorul Stan Fields (William Shatner) sunt victimele unei răpiri.

O comedie cu totul specială poţi vedea şi la HBO,începând cu ora 17.55. Este vorba despre „Concertul”,un film în regia lui Radu Mihăileanu.

Este povestea comico-dramatică a unui fost dirijor al Teatrului Balşoi din Moscova,concediat cu 27 de ani în urmă pe motiv că refuzase să se dezică de membrii evrei ai orchestrei. Un sfert de secol mai târziu,el lucrează tot la teatru,dar pe umilul post de îngrijtor. Lucrurile se schimbă drastic şi viaţa acestui paria ia o întorsătură dramatică când dă peste un fax prin care orchestra teatrului este invitată să ţină o reprezentaţie în sala de concerte pariziană Chatelet. El se decide să reunească membrii vechii sale orchestra şi să meargă la Paris în locul celei de la Teatrul Balşoi.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg