Ce rochii de mireasă se poartă în 2017

1 73209 original jpg jpeg

Ai spus „DA” şi urmează cel mai important eveniment din viaţa ta. Este timpul să fii în centrul atenţiei şi să te simţi ca o adevărată prinţesă.

Fiecare mireasă este specială în felul său,iar alegerea rochiei depinde de gusturile fiecăreia. Fie că este vorba de ceva clasic sau nonconformist,trebuie să străluceşti. Dacă nu ştii ce să porţi în ziua cea mare,iată cele trei tendinţe ale acestui an care sigur te vor ajuta în alegerea rochiei de mireasă!

Rochia cu decolteu dramatic

Cu siguranţă,ideea de decolteu nu va muri niciodată. Anul 2017 este marcat de decolteul dramatic în V,cel care trasează o linie adâncă şi delicată a bustului şi care se potriveşte atât mireselor mai îndrăzneţe,cât şi celor ce optează pentru stilul clasic. 

Rochie-iluzie

Acest tip de rochie se potriveşte perfect unei viitoare mirese care ştie ce vrea şi care este mereu sigură pe atitudinea ei. Aşa-numitele „ilussion dresses” mizează pe expunerea fină a corpului. Este compusă dintr-un mix fantastic de materiale transparente şi decoraţiuni preţioase sau aplicaţii tridimensionale  ce creează un efect spectaculos de design parcă tatuat direct pe pielea celei care o poartă. Cu acest tip de rochie vei ieşi din anonimat şi vei capta toate privirile. Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg