Ce să-ţi cumperi în perioada reducerilor?

1 50624 original jpg jpeg

Cizme, blugi, genţi... Sunt doar câteva dintre piesele pe care nu trebuie să le ratezi în sezonul reducerilor. Află în ce să investeşti astfel încât să fii cât mai la modă!

Te întrebi care sunt acele haine şi accesorii din această iarnă care vor rămâne în tendinţe tot anul,pentru a ţi le achiziţiona la preţuri cât mai mici,acum,când s-a dat deja startul reducerilor? Iată 3 obiecte pe care ţi le poţi cumpăra fără grija că se vor demoda în 2012!

Jeanşii în tonuri deschise de albastru

Niciodată nu ai suficiente perechi de blugi! Sau asta se spunea despre pantofi? Oricum ar fi,se aplică foarte bine şi în cazul jeanşilor,pentru că perechea potrivită te poate scoate din orice încurcătură vestimentară. Aşadar,nu ezita să-ţi mai achiziţionezi o astfel de pereche,mai ales că niciodată blugii nu sunt mai ieftini decât în perioada soldurilor de iarnă. Cum îi alegi? Ţinând cont,înainte de toate,de morfologia propriului corp. Amintindu-ţi şi că pantalonii cu croială conică subţiază pe oricine. La fel,şi culorile închise. Deşi,dacă silueta îţi permite,alege jeanşi în tonuri deschise de albastru,pentru că ei se vor înscrie perfect în tendinţele pentru primăvară-vară.

Încă o pereche de cizme!

Iarna nu-i deloc pe sfârşite,aşa că n-ar fi rău să-ţi cumperi încă o pereche de cizme. Alege modele cu toc gros,din piele întoarsă,care se vor potrivi perfect şi la primăvară,în combinaţii romantice cu rochii vaporoase şi jachete din denim. Sau poate preferi bocancii ca desprinşi dintr-un videoclip rock,pe care să-i porţi oricând cu fuste din dantelă şi geci agresive din piele.

Geanta cea de toate zilele

Nu-i zi în care să pleci de acasă fără geantă. Aşadar,reducerile sunt un bun pretext pentru a-ţi mai achiziţiona una. Stiliştii îţi recomandă să alegi genţile mari,practice,pe care le foloseşti cel mai mult. Dar,dacă vei găsi un plic sofisticat,redus cu 80%,doar n-o să-l laşi pe raftul magazinului... Genţile mari,cât şi plicurile minuscule nu se vor demoda prea curând. (Asta în caz că se vor demoda vreodată!)