Ce spun despre tine bijuteriile

1 55649 original jpg jpeg

Vrei să ştii ce tip de personalitate ai în funcţie de accesoriile alese? Stilul şi mărimea bijuteriei preferate te poate încadra în diferite categorii. Iată!

Bijuterii inscripţionate

Această femeie îşi poate purta chiar şi inima la vedere. Că alege un pandantiv,un inel sau o brăţară,ea nu se teme să-şi arate cele mai intense sentimente şi atunci când găseşte o bijuterie care să exprime asta,este în al nouălea cer. Ea îşi preţuieşte prietenii şi familia,iar o bijuterie personalizată,gravată cu iniţialele persoanei iubite sau cu cele ale copilului,va fi cel mai de preţ accesoriu.

Bijuterii delicate

Femeile care aleg să poarte bijuterii fine,dar simandicoase la un anumit nivel,sunt încrezătoare în forţele proprii,se află mereu în mişcare şi nu-şi pun probleme în legătură cu aspectul lor. Adoră bijuteriile ce nu au nevoie de introduceri superficiale şi aleg piese cheie,de multe ori cu valoare sentimentală. Îşi pot achiziţiona astfel de bijuterii chiar şi din vacanţele în care merg.

Bijuterii extravagante

Femeia ce caută bijuterii „altfel” este sigură pe sine şi încrezătoare în stilul ei. Ea are în caseta cu bijuterii doar câteva piese de calitate,care îi accentuează subtil şi completează perfect stilul vestimentar. Nu apreciază tendinţele ce vin şi pleacă,dar alege mereu variante ce nu vor ieşi din modă.

Bijuterii vintage

După cum presupui deja,femeia care poartă astfel de bijuterii este sentimentală şi are gusturi rafinate. Ea este cea care pune,de fapt,în valoare piesa respectivă,într-o manieră subtilă şi cu un aer artistic. Apreciază „frumosul” din toate lucrurile şi este,probabil,genul de femeie care se opreşte,la propriu,pentru a mirosi o tufă de trandafiri.

Bijuterii „declarative”

O piesă de bijuterie îndrăzneaţă,un colier supradimensionat,ce adaugă oricărei ţinute un plus de sofisticare,asta va alege o femeie sigură pe ea. Că alege un tricou alb sau o rochie simplă neagră,acest gen de femeie ştie cum să stăpânească arta calmului absolut. Siguranţa de care dă dovadă se vede în orice acţiune a sa şi îi dă,fără să vrea,un aer sexy,dar şi superior. Ea ştie ce poate şi nu se teme să iasă în evidenţă.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg