Ce spun despre tine bijuteriile

1 55649 original jpg jpeg

Vrei să ştii ce tip de personalitate ai în funcţie de accesoriile alese? Stilul şi mărimea bijuteriei preferate te poate încadra în diferite categorii. Iată!

Bijuterii inscripţionate

Această femeie îşi poate purta chiar şi inima la vedere. Că alege un pandantiv,un inel sau o brăţară,ea nu se teme să-şi arate cele mai intense sentimente şi atunci când găseşte o bijuterie care să exprime asta,este în al nouălea cer. Ea îşi preţuieşte prietenii şi familia,iar o bijuterie personalizată,gravată cu iniţialele persoanei iubite sau cu cele ale copilului,va fi cel mai de preţ accesoriu.

Bijuterii delicate

Femeile care aleg să poarte bijuterii fine,dar simandicoase la un anumit nivel,sunt încrezătoare în forţele proprii,se află mereu în mişcare şi nu-şi pun probleme în legătură cu aspectul lor. Adoră bijuteriile ce nu au nevoie de introduceri superficiale şi aleg piese cheie,de multe ori cu valoare sentimentală. Îşi pot achiziţiona astfel de bijuterii chiar şi din vacanţele în care merg.

Bijuterii extravagante

Femeia ce caută bijuterii „altfel” este sigură pe sine şi încrezătoare în stilul ei. Ea are în caseta cu bijuterii doar câteva piese de calitate,care îi accentuează subtil şi completează perfect stilul vestimentar. Nu apreciază tendinţele ce vin şi pleacă,dar alege mereu variante ce nu vor ieşi din modă.

Bijuterii vintage

După cum presupui deja,femeia care poartă astfel de bijuterii este sentimentală şi are gusturi rafinate. Ea este cea care pune,de fapt,în valoare piesa respectivă,într-o manieră subtilă şi cu un aer artistic. Apreciază „frumosul” din toate lucrurile şi este,probabil,genul de femeie care se opreşte,la propriu,pentru a mirosi o tufă de trandafiri.

Bijuterii „declarative”

O piesă de bijuterie îndrăzneaţă,un colier supradimensionat,ce adaugă oricărei ţinute un plus de sofisticare,asta va alege o femeie sigură pe ea. Că alege un tricou alb sau o rochie simplă neagră,acest gen de femeie ştie cum să stăpânească arta calmului absolut. Siguranţa de care dă dovadă se vede în orice acţiune a sa şi îi dă,fără să vrea,un aer sexy,dar şi superior. Ea ştie ce poate şi nu se teme să iasă în evidenţă.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg