«Ce văd azi la televizor?»

1 66112 original jpg jpeg

N-ai timp să mai ieşi astăzi în oraş şi ai vrea să te relaxezi la un film bun la televizor? Îţi facem câteva sugestii în cele ce urmează, câteva filme şi seriale numai bune de văzut împreună cu cei dragi!

Tot o comedie,„Prinţesa îndărătnică”,poţi vedea şi la postul de televiziune Prima TV,de la ora 20.30. Timida adolescentă Mia Thermopolis (Anne Hathaway) din San Francisco primeşte într-o bună zi vestea incredibilă că este o prinţesă adevărată. Ca moştenitoare a tronului Genoviei,un mic principat european,Mia porneşte într-o aventură comică,când bunica ei,o persoană strictă,regina Clarisse Renaldi (Julie Andrews),începe să-i dea „lecţiile de prinţesă”. Şovăielnica prinţesă trebuie să ia o decizie importantă:să rămână cu famlia ei sau să accepte responsabilităţile regale care îi revin ca prinţesă.

Un nou sezon al serialului „Soţii de militari”începe azi,13 iulie,de la ora 21.00,la Diva Universal. În fiecare miercuri,vei putea viziona câte două episoade. Serialul aduce în centrul atenţiei luptele,visurile şi prieteniile unui grup divers de femei care trăiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei. Soţiile de militari sunt:

cbe7e207d7c8268a6720fa497be42a72 jpg jpeg

-Claudia Joy Holden,soţia puternică şi respectată a unui colonel;

-Denise Sherwood,o casnică devotată care ascunde un secret şocant;

-Pamela Moran,o fostă poliţistă,care lucrează ca mamă surogat;

-Roxy Leblanc,o femeie dârză şi ambiţioasă.

Printre „soţiile” de militari este şi un soţ,Roland Burton,care încearcă să se obişnuiască cu stresul post-traumatic al soţiei sale după ce se întoarce din război.

De luni până vineri,de la ora 22.00,toată vara,la Universal Channelai cele mai bune filme care au fost realizate de-a lungul timpului. Filmul de azi este „Cum să-ţi găseşti fericirea”,o comedie romantică care explorează industria de filme pentru adulţi prin ochii unei absolvente idealiste a unei şcoli de film (Leelee Sobieski-vezi imagine),în vârstă de 25 de ani. După absolvire,tânăra îşi găseşte de lucru doar ca editor la o companie de producţii pornografice.

8536b683f6f6ef113c6de70bb1b92e00 jpg jpeg

Un alt serial,ai ocazia să urmăreşti în fiecare miercuri,tot de la

,la

. Este vorba despre

,un serial de comedie care examinează relaţiile în continuă schimbare dintr-un grup de prieteni apropiaţi. Nunta lui Alex şi David ar trebui să marcheze cea mai fericită zi din viaţa lor,dar David este părăsit la altar. Max,Brad,Jane şi Penny se întreabă dacă trebuie să aleagă între cei doi prieteni. Alex şi Dave ajung la un armistiţiu în cele din urmă,dar despărţirea lor complică vieţile tuturor.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg