Ce zici de o excursie educativă la Muzeul Antipa?

1 52491 original jpg jpeg

Dacă încă n-ai planuri pe week-end şi vrei să mergi alături de cei dragi la o plimbare, poţi să participi la o prezentare în cadrul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Sâmbătă,27 octombrie,începând cu orele 11.00,are loc la o nouă întâlnire din cadrul programului „La Antipa,în spatele uşilor închise”. Subiectul prezentării îl constituie „Musafirii nepoftiţi” din fauna României.

Altfel spus,vei putea să afli lucruri interesante despre speciile care călătoresc din zona lor de origine,se instalează în regiuni noi şi provoacă stricăciuni sau dezechilibrează ecosistemele afectând relaţiile dintre organismele deja existente acolo. Fenomenul va fi exemplificat prin cazuri de la noi din ţară cu referire specială la animalele acvatice.

Ghid la această călătorie imaginară este Ana – Maria Krapal,specializată în studiul faunei introduse şi invazive în România. Conferinţa va fi prezentată într-un mod accesibil publicului larg,fiind bogat ilustrată,iar participanţii vor avea posibilitatea de a observa câţiva reprezentanţi ai unor specii invazive în fauna României la aparatura optică de laborator.

Înscrierea participantilor se poate face în limita a 50 de locuri la numărul detelefon:021.312.88.26,int. 316. Biletul costă 20 de lei pentru adulţi şi 10,respectiv 5 lei pentru pensionari şi copii.Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg