Cele mai bizare ritualuri de nuntă din lume!

1 73249 original jpg jpeg

Nunta este evenimentul cel mai important din viaţa unui om. Dar nu toate nunţile sunt la fel în toată lumea. Ele sunt diferite, unele fiind chiar şocante. Iată care sunt cele mai bizare ritualuri de nuntă pe care oamenii le urmează în întreaga lume.

Nunta este considerată evenimentul cel mai sacru. Este începutul special al unei femei alături de bărbatul ales,care au decis să formeze un întreg. Mai mult decât atât,chiar dacă trebuie îndeplinite anumite ritualuri care sunt destul de ciudate,tot este considerat cel mai frumosşi important moment.În întreaga lume,ceremonia de nuntă implică îndeplinirea unor ritualuri,pe care cuplu trebuie să le ducă la capăt. Acestea definesc ciudata practică în care oamenii încă mai cred şi care-i face şi pe cei din urmă s-o urmeze.Cu existenţa atâtor de multe triburi şi civilizaţii în întreaga lume,ritualurile şi obiceiurile de nuntă diferă;iar acest lucru este ceva ce majoritatea dintre noi  nu suntem conştienţi. Fie că este vorba despre schimbul de soţii sau de o nuntă temporară,lista poate continua. Aceste obiceiuri te-ar putea face să renunţi la ideea de căsătorie,în general.  

Iată care sunt ritualurile de nuntă cele mai ciudate din întreaga lume: Nunta temporală

În Iran,cuplurile tinere au libertatea de a oficializa o ceremonie de nuntă temporară,pentru care ei pot plăti,iar contractul de nuntă are o dată până la care ei sunt soţ şi soţie. Odată ce data scrisă în contract trece,ei sunt liberi. Pot decide dacă rămân împreună sau dacă aleg un alt drum.

Schimbul de soţii

În regiunea artică din America de Nord şi Siberia de Est,acest obicei este încă practicat,deoarece oamenii cred că dacă soţul doarme cu o altă femeie,după ce se face schimbul de soţii,pot fi confundate spiritele rele.

Fata care devine soţia tuturor fraţilor

Aceasta este o practică care este încă urmată în regiunea Himalaya. Din moment ce există foarte puţină agricultură şi terenurile agricole rămase în Himalaya sunt mult prea mici,pământul nu poate fi împărţit în bucăţele mici pentru toţi membrii familiei şi,prin urmare,soluţia pe care au găsit-o familiile este de a-şi căsători fiii cu aceeaşi fată.

A avea relaţii sexuale cu alţi parteneri/re

În Indonezia,oamenii sărbătoresc un festival care se numeşte Pon,de 7 ori în fiecare an. Oamenii se adună pe un munte şi întreţin relaţii sexuale cu alte persoane după ce sunt căsătoriţi,în afară de proprii parteneri. Ei spun că fac toate acestea pentru a obţine noroc. În cazul în care persoana norocoasă are acelaşi partener de fiecare dată,atunci ei vor avea prosperitate. Este lucrul în care aceşti oameni cred.

Trecerea de peretele uman solid

În China,există un ritual de nuntă în care domnişoarele de onoare formeazăun perete solid pentru a împiedica mirele să-şi ia mireasa. Numai după ce trece de zid şi împlineşte anumite sarcini în care îşi dovedeşte dragostea lui pentru viitoarea soţie,el este lăsat s-o ia.

Mirele bătut cu un peşte

În Coreea,mirele este bătut pe picioare cu un peşte sau o trestie de zahăr înainte de prima sa noaptea. Este practicat acest obicei deoarece ei cred că acest lucru îi va întări convingerea şi că nu-şi va dezamăgi soţia. Ritual se desfăşoară într-un spirit distractiv.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg