Cizme pentru sezonul rece

1 50475 original jpg jpeg

În sezonul rece, cizmele îşi intră în drepturi şi sunt o excelentă alegere pentru orice reprezentantă a sexului frumos. Te apără de frig, găseşti diverse modele pe piaţă, în funcţie de ţinută, şi îţi pun picioarele în evidenţă. Dar ce modele se poartă iarna aceasta?

A devenit deja o tradiţie ca femeile care se respectă să aibă măcar o pereche de cizme. Botinele extrem de feminine,cizmele scurte sau lungi,care sunt făcute din materiale moi ori cu imprimeuri,cu toc sau plate-găseşti sute de modele care să-ţi atragă atenţia.

Dacă eşti într-o zonă fără zăpadă şi temperaturile nu sunt foarte mici,poţi opta pentru cizme înalte. Le poţi asorta cu o fustă sau pantaloni scurţi şi cu dresuri groase sau colanţi. Dacă sunt şi îmblănite,te înscrii cu succes în tendinţele acestei ierni. Pentru cele care iubesc animalele,s-au inventat şi modelele cu imitaţie de blană.

La modă sunt şi cizmele cu talpa ortopedică,tip platformă. Se poartă în ţinute casual şi elegante.Ele pot fi foarte înalte,până aproape de şolduri,şi le vin perfect mai ales fetelor înalte. Se găsesc într-o gamă variată de culori şi pot să aducă o pată de culoare unei ţinute sobre. Cu toate acestea,ai grijă să nu intre în contrast cu celelalte piese de vestimentaţie.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg