Colecţia „24 de reţete“ Omlete
Cumpără începând de astăzi cartea Laurei Adamache, „24 de reţete Omlete“, împreună cu revista Click! pentru femei, la preţul special de 12, 99 lei.
Omletele sunt printre preparatele cel mai uşor de făcut. Sunt delicioase atât simple,doar cu un praf de sare şi piper,dar şi în combinaţii de alte ingrediente,cum este brânza,verdeţuri sau legumele. În plus,o omletă rulată poate fi servită şi la aperitiv,nu doar la micul-dejun.
Descoperă în cartea de bucate a Laurei Adamache,24 de reţete de omlete,care mai de care mai apetisante.
Omletă cu roşii cherry
Ai nevoie de
3 ouă
10 roşii cherry
2-3 frunze busuioc
sare
Cum se prepară
Spălăm roşiile şi le ştergem foarte bine cu hârtie absorbantă de bucătărie. Le tăiem în jumătăţi şi le aşezăm,cu partea tăiată în jos,într-o formă dreptunghiulară de 16x18 cm,tapetată cu hârtie de copt unsă cu puţin ulei de măsline. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180°C,2-3 minute. Între timp,punem ouăle într-un vas,adăugăm busuiocul rupt în bucăţele şi sare. Le batem cu telul până când se omogenizează şi îşi dublează volumul.
Deschidem uşa cuptorului şi adăugăm ouăle peste roşii. Închidem cuptorul şi coacem omleta încă 15-20 minute sau până când se rumeneşte uniform. Este bună caldă sau rece.