Colecţia 24 de reţete Paste delicioase

Începând de vineri, 2 iunie, găseşti la punctele de difuzare a presei, revista „Click! pentru femei“, împreună cu cartea de reţete a Laurei Adamache „Paste delicioase“. Cartea este disponibilă în ediţie limitată împreună cu revista la preţul special de 12, 99 lei.
Pot fi preparate în atât de multe variante. Simple sau umplute,cu sos de roşii,cu sos de smântână,cu carne tocată,cu fructe de mare sau cu şuncă,pastele sunt un preparat delicios,perfect atât pentru masa de prânz,cât şi pentru cină. Laura Adamache îţi prezintă o parte dintre cele mai ispititoare reţete cu paste.
Salată de paste cu pui şi sos pesto
De ce ai nevoie
250 g paste farfalle
200 g pipet de pui fără piele
150 g roşii cherry
50 g rucola
100 g pesto de busuioc
3 linguri ulei de măsline
sare
Cum se prepară
Tăiem pieptul de pui în felii subţiri,le tamponăm cu hârtie absorbantă de bucătărie şi le pudrăm cu sare. Prăjim feliile pe un grătar foarte bine încins,antiaderent,până când sunt perfect pătrunse. Le scoatem pe o farfurie,le lăsăm să se răcească complet,apoi le tăiem în şuviţe subţiri. Tăiem roşiile în două jumătăţi
şi le punem într-un vas încăpător. Adăugăm rucola spălată,uscată şi ruptă în bucăţi potrivite,pieptul de pui şi uleiul şi amestecăm.
Fierbem pastele farfalle al dente,apoi le scurgem şi le clătim sub un jet de apă rece. Le lăsăm să se scurgă şi să se răcească complet. Adăugăm pastele,sarea şi pesto de busuioc în vasul în care se afla restul ingredientelor şi amestecăm până la omogenizare. Punem salata în frigider 30 minute înainte de masă.
