Cu ce asortezi topurile cu umerii goi

1 75413 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutare de articole vestimentare cu care să te simţi confortabil, la modă şi pe care să le poţi asorta cu orice, atunci trebuie să te îndrepţi către topuri. Topurile cu umerii goi sunt ideale indiferent de ocazie: plajă, excursie sau petrecerea unei după-amieze de vară în aer liber.

Există foarte multe modele de topuri cu umerii goi, variind de la piese pe care le poţi lua la ţinute casual la cele pe care le integra în ţinute elegante. Însă, este foarte important să ştii cu ce se asortează cel mai bine acest articol vestimentar.

Pantaloni scurţi

white lace off the shoulder and short jpg jpeg

Topul cu umerii goi şi pantalonul scurt formează ţinuta perfectă pentru vară, în special pentru plajă. Aceste două articole sunt ideale pentru stilul casual, deoarece ambele piese sunt confortabile. Poţi alege pantalonii scurţi din denim – albastru sau negru – sau, pentru un aspect mult mai feminin, asortează topul cu pantalonii scurţi din dantelă.  

Fuste

flirty skater skirt jpg jpeg

Fustele merg foarte bine cu topurile cu umerii goi. Fustele scurte sunt potrivite pentru stilul casual, în timp ce fustele maxi  sau midi pot fi purtate cu acest model de top la evenimente mai importante. În plus, topul cu umerii goi poate fi luat cu o fustă cu talie înaltă, tricotată, pentru a obţine acel aspect uimitor cu care vei atrage multe priviri.

Blugi skinny

tank top and ots top jpg jpeg

Dacă ai nevoie de o ţinută casual drăguţă, simplă şi subtil atrăgătoare, atunci trebuie să combini o pereche de blugi skinny cu un top cu umerii goi. Alege blugii coloraţi, care pot avea şi imprimeuri, blugii tăiaţi sau pe cei boyfriend. În funcţie de pantalon, gândeşte-te care este modelul de top care se potriveşte cel mai bine.