Cu ce te aşteaptă H&M la primăvară?

1 50100 original jpg jpeg

H&M a anunţat colaborarea cu casa de modă italiană Marni, pentru colecţia de primăvară. Din 8 martie 2012, în aproape 260 de magazine din lume, dar şi online, vom găsi piese vestimentare originale, cu imprimeuri şic, şi accesorii în stilul Marni.

Aşa cum ne-a obişnuit,H&M continuă colaborările cu case de modă de prestigiu,oferind femeilor din întreaga lume posibilitatea de a purta haine de lux,la preţuri accesibile. În primăvara anului 2012,spiritul inventiv şi imprimeurile originale ale celebrei case de modă Marni se vor regăsi în magazinele H&M.

„Am vrut să creez o garderobă Marni autentică,scoţând din arhivă toate articolele noastre preferate,cu ţesături şi imprimeuri care poartă semnătura mărcii. Ca întotdeauna,îmi place să juxtapun imprimeuri şi culori,să îmbin elemente grafice tribale cu cele Bauhaus,adăugând elemente sport practice”,spune Consuelo Castiglioni,Fondatoarea şi Directorul de Creaţie al casei de modă.

fe9a7d913a83cb05265eca7af000f110 jpg jpeg

Marni este o emblemă aplicată pe propriul itinerariu,stabilindu-şi propriile tendinţe pentru imprimeuri,croieli şi siluetă,care sunt întotdeauna vesele şi elegante. Marni a rămas o afacere de familie pe măsură ce s-a dezvoltat şi a devenit un brand internaţional de lux,cu magazine în întreaga lume,anunţă H&M în comunicatul de presă de astăzi.

„Cu toţii iubim colecţiile H&M şi credem că şi clienţii noştri vor face la fel. Marni are o tentă atât de modernă în tot ceea ce face,îmbinând imprimeuri şi accesorii în mod ludic,dar chic. E fantastic să vezi cum îşi coordonează Consuelo Castiglioni creaţiile,potrivind noi combinaţii de imprimeuri şi culori,cu o artă incredibilă,transpusă în fiecare piesă. Colecţia va sosi în magazine la momentul perfect,aniversând frumoasa primăvarã”,declară Margareta van den Bosch,Director de Creaţie la H&M.

Cu ce ne aşteaptă H&M la primăvară? Cu o colecţie fresh,bazată pe imprimeuri îndrăzneţe,în culori tari,cu suprapuneri asortate sau în contraste impecabile. Nu vor lipsi piesele vestimentare inspirate de motivele africane,nici blocurile de culoare,dar nici simplitatea. Fuste plicate,rochii,pantaloni din fibre ştapel Marni,tricotaje jacard,ţesături din mătase,dar şi din bumbac creponat,toate ne stau la dispoziţie în primăvara lui 2012,în magazinele H&M. Pentru un look complet,colecţia include bijuterii,pantofi,genţi şi eşarfe.

072ec065fa5ad035583dcce859e6fafb jpg jpeg

Gama pentru bărbaţi are la bază aspectul relaxat şi culorile blânde,care vor contura un stil masculin autentic Marni.

Este cea mai nouă colaborare a H&M,venind după cunoscutele colaborări anterioare cu case de modă celebre,precum Karl Lagerfeld,Stella McCartney,Comme des Garçons,Jimmy Choo,Lanvin şi,pentru sezonul actual,Versace.

Foto:H&MRecente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg