„Cui i-e frică de Virginia Woolf”, la Nottara

1 49431 original jpg jpeg

Nu ştii ce să faci în seara de marţi, 7 iunie? Poţi merge la un spectacol dublu nominalizat la UNITER 2009, care va avea loc la Teatrul Nottara din Bucureşti.

Spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee,semnat de Mariana Cămărăşan şi Alexandra Penciuc,revine în peisajul teatral bucureştean,la Teatrul Nottara. Producţia,dublu nominalizată la Premiile UNITER în anul 2009 (cel mai bun debut Florina Gleznea şi Ionuţ Grama),se joacă la sala George Constantin a Teatrului Nottara pe 7 iunie,începând cu ora 19.00.Este una dintre cele mai tulburătoare poveşti de iubire ascunsă sub masca unei relaţii disfuncţionale. George,profesorul ratat de la catedra de istorie şi Martha,soţia lui şi fiica şefului universităţii,se întorc acasă după o petrecere. Dar noaptea abia începe,iar publicul devine martorul unui şir de jocuri şi glume,în care demonii vor ieşi la lumină,pentru că Martha i-a invitat la ei acasă pe noii veniţi în oraşul universitar,blondul Nick şi naiva lui soţie,Honey. Ceea ce urmează va demonstra că nimic nu este mai amuzant şi mai irezistibil decât cruzimea şi că adevărul şi iluzia pot spune uneori aceeaşi poveste.Spectacolul prilejuieşte reîntâlnirea spectatorilor cu cea mai tânără distribuţie care a interpretat vreodată acest text pe o scenă profesionistă:Florina Gleznea (Martha) şi Ionuţ Grama (George) joacă rolurile cuplului de vârstă mijlocie. Celor doi li se alătură Sânziana Nicola (Honey) şi Emil Mandanac (Nick).

Inedită este,nu în ultimul rând,reîntâlnirea cu varianta nouă,savuroasă şi necenzurată a textului. În România,traducerea realizată de Ionuţ Grama a devenit,prin acest spectacol,traducerea naţională autorizată. Astfel,acest text,devenit celebru la momentul apariţiei lui pentru demitizarea ideii de familie şi de succes,ne vorbeşte astăzi în mod zguduitor despre refugiul în iluzie şi frica de adevăr.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg