Cum alegi culorile pentru ţinuta de seară

1 48045 original jpg jpeg

Ce ar fi ca anul acesta să renunţi la rochia neagră de seară şi să alegi una într-o altă nuanţă? Dacă nu ştii ce culori se poartă sau ce ţi s-ar potrivi, iată câteva sugestii.

Violet

Considerată o culoare regală,movul nu lipseşte din ţinutele speciale. Dacă adaugi la această culoare şi un material preţios,vei avea o rochie de vis. Nuanţele acestui sezon sunt mov prună,levănţică,mov royal sau mov închis.

Auriu

Preţioasele culori metalice se potrivesc atât la rochiile de seară scurte,cât şi la cele lungi. Argintiu,arămiu,dar mai ales auriu – acestea sunt culorile pe care trebuie să le alegi dacă vrei să nu treci neremarcată.

Roşu

Se spune că roşul reprezintă pasiunea,dragostea,viaţa,puterea,iar roşul aprins esteculoarea vedetă a sezonului toamnă-iarnă 2010-2011. Această culoare se potriveşte mai ales pentru rochiile lungi,pe corp.

Albastru

O rochie albastră arată excelent,iar designerii ştiu acest lucru. De aceea,au creat rochii de seară în numeroase nuanţe de albastru. Învăluie-te în mister şi optează pentru o rochie azurie.Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg