Cum alegi lenjeria retro?

1 62976 original jpg jpeg

Se poartă tot ce e retro! Până şi desuurile vintage sunt un must have. Află cum să le alegi pe cele mai glamour, care sunt cele mai în tendinţe culori şi cele mai potrivite materiale!

Pentru stilul vintage,cele mai adecvate sunt nuanţele basic:negru,alb,bej,pastelurile. Dar culoarea cu cea mai pronunţată tentă vintage este rozul pudrat,aşadar e şi cea mai potrivită pentru lenjeria retro. Dacă preferi roşul,rezervă-l pentru modele simple,ca să eviţi vulgarul. Vrei să fii cât mai fashion? Alege pastelurile kaki,bleu cielşi galben. Dar dacă eşti blondă,evită pastelurile în tonuri de galben!

Cele mai potrivite materiale...

Dantela şi satinul sunt cum nu se poate mai bine-venite,dacă eşti în căutarea feminităţii şi a rafinamentului. Dar,pentru viaţa de zi cu zi,cel mai recomandat e bumbacul. Poţi găsi desuuri vintage şi din bumbac,fără să-şi fi pierdut efectul vintage.

Şi cele mai atrăgătoare forme!

Primul lucru şi cel mai important e să-ţi cunoşti foarte bine dimensiunile şi forma corpului,astfel încât să poţi alege modelul de lenjerie care te avantajează. Vânzătoarea dintr-un magazin specializat te poate ajuta,în caz că nu te descurci. Aşadar,intră în magazin şi întreab-o ce crede că ţi s-ar potrivi! Dacă vrei să ai un look care respectă regulile vintage-ului,evită desuurile de dimensiuni foarte mici,ele nu se potrivesc stilului retro!Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg