Cum alegi tricoul potrivit?

1 62942 original jpg jpeg

Purtăm tricouri din comoditate sau pentru că ne dorim un look în tendinţe. Le purtăm oriunde şi niciodată nu avem suficiente. Şi, pentru fiecare dintre noi, există un tricou ideal.

Cunoscătorii în ale modei au spus că tricoul e noua versiune a cămăşii. Un element de bază în orice garderobă,mai uşor de purtat decât oricare altul. Un tricou nu-i nici scump,nici pretenţios.La început de vară,întoarcem tricoul pe toate feţele,pentru ca,la final,fiecare să-l aleagă pe acela cu care nu va da greş. Poartă cu încredere tricouri lejere,pentru un look urban,actual,impecabil. Şi,când mergi la shopping,alege de pe rafturi doar modele care ţi se potrivesc!

Un tricou pentru orice siluetă

Ne alegem hainele în funcţie de forma corpului. Pornind de aci,trebuie să ştii că dacă ai un bust generos,nu te va avantaja un tricou cu gulerul la baza gâtului. Pentru tine sunt gulerele în V şi decolteurile,petru că au efectul de a subţia. În schimb,unei filiforme i se va potrivi de minune “gulerul-barcă” sau rotund.

Capriciile modei şi lungimea tricoului

Designerii se joacă la nesfârşit cu lungimile hainelor. Că doar asta le e meseria! Dinclo,însă,de orice tendinţă,trebuie să ai în garderobă unul sau mai multe tricouri care se termină la nivelul şoldurilor,pentru că acest model se potriveşte (aproape) oricărei siluete.

Deşi e în mare vogă,tricoul lung face ca picioarele să pară mai scurte. Motiv pentru care ni se spune să-l purtăm cu tocuri. Dar există o regulă nescrisă care zice că nu trebuie să urmezi moda cu orice preţ,ci mai degrabă oglinda.

Atenţie la mâneci!

Atunci când alegi un tricou,te uiţi la forma mânecilor. Sunt unele care chiar nu-ţi plac,sunt altele pe care parcă nu ai îndrăzni să le porţi. Şi bine faci,pentru că îţi alegi o haină cu scopul de a te simţi bine în ea. Odată ce înaintează în vârstă,femeile aleg să-şi descopere cât mai puţin braţele. Mânecile ¾ avantajează pe oricine,în schimb cele exagerat de scurte – nu. Alege modele care nu se apropie de tricoul bărbătesc,modele feminine,din materiale uşoare.

Un tricou nici prea mare,nici prea mic

Să urmărească linia corpului,dar să nu se muleze. Cam asta-i ideea,pentru că un tricou strâns pe corp e dizgraţios şi scoate-n evidenţă orice imperfecţiune. Ideale sunt tricourile în care poţi respira,de preferat din bumbac,materialul cel mai prietenos. Unele femei văd în asta definiţia confortului vestimentar. Pentru că ele stiu că,atunci când vorbim despre tricouri,cel mai mult contează materialul.

Culori,imprimeuri,tendinţe

Culoarea unui tricou o alegi în funcţie de stilul tău,de vârstă,de locul în care îl porţi. Evită tricourile într-o singură culoare,dacă aceasta e una puternică:verde,roz,portocaliu. În vara asta,se poartă contrastele agresive,ca verde-violet.

Nuanţe tari se combină avangardist în imprimeurile sezonului. Dar ele nu avantajează pe oricine şi ţine de personalitatea fiecăreia ce alege să poarte. Dacă nu vrei să atragi chiar toate privirile pe stradă,mergi la sigur cu tricourile “clasice”,pe negru,alb,gri,maro,albastru închis sau tonuri pastel.

Rămân în tendinţe dungile orizontale,dar evită-le dacă nu eşti împăcată cu ce afişează cântarul. În schimb,poţi purta tricouri cu mesaje scrise,moda le adoră. (A se citi mesajul de pe tricou înainte de achiziţionare!) De reţinut:un tricou nu trebuie să coste mult,nu trebuie să te strângă,dar trebuie să-ţi placă din prima!Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg