Cum arată mireasa anului 2019. Cum alegi coafura şi machiajul de nuntă

1 85171 original jpg jpeg

Naturaleţe, feminitate şi romantism, aşa arată mireasa ideală a anului 2019, din perspectiva hair-stiliştilor şi a make-up artiştilor. Dacă te pregăteşti pentru cea mai importantă zi din viaţa ta, dar încă nu ştii exact ce look vei adopta, ţine cont de sfaturile lor. Iată ce se poartă în materie de păr şi machiaj în 2019. 

Coafurile de nuntă 2019 tind să sublinieze şi mai mult trăsăturile naturale ale feţei, să scoată în evidenţă cele mai fine detalii ale fizionomiei şi să completeze aspectul general al mireselor.

Pentru ca înfăţişarea voastră să fie la superlativ în ziua cea mare, iată ce coafuri recomandă hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist in transformari radicale de look recomandă. Cuvintele cheie sunt simplitate şi complexitate.

În primul rând, atunci când alegeţi o coafură, trebuie să ţineţi cont de fizionomia feţei, de tipul de păr, de modelul rochiei, dar şi de locul unde va avea loc evenimentul. 

„Dacă nunta se va desfăşura pe plajă, recomandarea mea este de beachy waves, cu părul usor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi dacă rochia este în stilul Meghan Markle atunci coafura trebuie să fie cât mai finuţă, iar părul prins completat cu un mic accesoriu sau o tiara”, punctează Adrian Perjovschi.

image

Doamnelor, accesoriile pentru păr sunt aliatele dumneavoastră. rŢineţi cont însă cî acestea trebuie să fie discrete, fie foare mari:.

„Putem accesoriza coafura de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puţin în trend, însă dacă mireasa totuşi îşi doreşte mult voal, acestea sunt mult mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura”, explică hairstylist-ul.

În ceea ce priveşte machiajul, tendinţele anului 2019 se vor menţine pe o linie clasică, îmbogăţită cu elemente noi, astfel încât rezultatul final să fie adecvat, corect şi echilibrat. Dispar exagerările în materie de volum şi se merge pe o tehnică minimalistă, dar de efect.

image

Machiajul anului 2019 se va construi în completarea înfăţişării naturale, fără a influenţa formele şi volumele chipului. De asemenea, se păstrează un echilibru absolut între luminozitate şi umbre, între texturi cremoase şi prăfoase, dar şi între nuanţe calde şi nuanţe reci.

Machiajul de mireasă perfect pentru 2019 trebuie să fie cât mai natural, alegând ca accentul să fie pus fie pe buze, fie pe ochi.

“Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţa atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roşu sau vişiniu şi de ce nu, şi smokey eyes”, explică make-up artistul Madda Petcu.

Sursă: csid.ro, yve.roRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg