Cum porţi maleta în această iarnă?

1 50774 original jpg jpeg

Mult timp marginalizată, maleta devine o piesă de bază a garderobei pentru această iarnă. Fie că o porţi pe sub un pulover sau cu o vestă din blană, totul e permis, pentru că vechea helancă e din nou în topul preferinţelor stiliştilor!

În iarna asta,poţi purta maleta ca şi cum ai purta un pulover slim. Pe deasupra,îmbracă o vestă sau un un blazer cambrat,de inspiraţie masculină.

Piesă minimalistă prin definiţie,maleta cere accesorii impunătoare,pentru a câştiga stil. Optează pentru un colier masiv sau pentru un fular în culori tari.

Şi dacă tot suntem la capitolul „culori”,evită maletele albe,pentru că nu avantajează absolut deloc aspectul tenului în sezonul rece.

O altă variantă ar fi să porţi helanca într-un mod cât se poate de simplu,dar cât se poate de elegant:cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau cu o fustă midi.

Faptul că maleta revine în prim-planul tendinţelor nu înseamnă că locul ei de obiect vestimentar purtat pe dedesubt dispare cu desăvârşire. Pentru iarna 2012,alege să o porţi pe sub pulovere cu motive grafice puternice. Carourile,dungile şi cuvintele cu mesaje smart sunt imprimeurile predilecte ale sezonului,aşadar ai grijă să se regăsească pe puloverele cu gulere largi cu care-ţi vei purta maleta simplă – bej,gri,neagră,albastru-petrol etc.

86e59b9bd38af9fb95d2b32f3ce42ae9 jpg jpeg


Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg