Cum să arăţi bine chiar dacă porţi căciulă

1 66092 original jpg jpeg

După zile mai calde decât erau în mod obişnuit în noiembrie, vremea rece te-a făcut să uiţi de hainele de toamnă şi să plonjezi direct în cele de iarnă. Căciula a devenit mai mult o necesitate decât un accesoriu, dar asta nu înseamnă că n-o poţi purta cu stil, potrivit tendinţelor iernii acesteia.

Căciula tricotată

Nu sunt demodate,ba chiar revin pe podiumurile de prezentare de modă. Sunt alese modele înflorate,unele cu „urechi” sau unele cu ciucure,purtate cu ochelari.

Dacă ai părullung sau mediu,poţi să porţi o căciulă ticotată cu părul petrecut pe o parte,prins în lateral cu agrafe şi fixativ sau împletit în spic,tot pe o parte. Când ai o zi în care părul nu stă în niciun fel,tot o căciulă te salvează.

Pălăria sau şapca în stilul caschetei de călărie

Negre,în carouri sau chiar cu imprimeuri florale,fabricate din fetru,stofă sau piele,pălăriile în forme ce aduc a caschete pentru echitaţie se găsesc în tendinţele toamnă/iarnă 2015. Se potrivesc femeilor cu tenurile în tonuri calde.

Bereta în stil franţuzesc

O poţi purta tot cu părul prins într-o parte,dar şi cu părul desfăcut. Pentru un plus de volum,pulverizează podoaba capilară cu spray cu sare de mare şi tapeaz-o puţin,apoi aranjează bereta pe cap.

E un accesoriu pe care-l poţi purta la multe ţinute pe care le redefineşte,pentru că se găseşte în diverse culori,în principal negru,alb,albastru şi roşu,dar şi material variate,catifea,fetru. Arată extraordinar purtată pe un păr bogat,cârlionţat,dar şi la haine sau rochii cu decolteul în V.

Pălăria cu boruri largi sau de inspiraţie masculină

Pentru un plus de elenganţă şi senzualitate,poartă o pălăriechic din fetru,cu boruri largi,cu bandă şi fundă. Sunt alegeri bune şi o pălărie cloche ori fedora. La o ţinută masculină se potrivesc de minune pălăriile unisex,cu bandă pe margine ori cele în stil canotier,tot din fetru.

Căciula din blană

Îţi ţine de cald şi e în continuare la modă. E vorba despre căciula din blană,cu sau fără „urechi”. E mai greu să-ţi aranjezi din nou părul după ce o dai jos,însă îţi conferă eleganţă,mai ales dacă o porţi cu bijuterii de dimensiuni mari.